Piatek nem csak a Milanban, hanem a lengyel válogatottban is nyerő

Piatek nem csak a Milanban, hanem a lengyel válogatottban is nyerő hir EB2020 Európa Bajnokság Lengyelország ausztria Krzysztof Piatek panucci p, 03/22/2019 - 00:08 Piatek góllal nyertek a lengyelek az osztrákok ellen     Ausztria fogadta Lengyelországot a 2020-as Európa bajnokság selejtezőjének első játéknapján.

2019. március 21. 23:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Liverpool nem ismételte meg a 2005-ös Milan elleni BL csodát - videó És akkor még finoman fogalmaztunk.

Gattuso emberi gesztusa: 5,5 millió euró a kollégáknak A kirúgott Milan-edző felajánlotta a szerződéséből visszamaradt összeget.
Gattuso és Leonardo is távozni fog a Milantól Gattuso és Leonardo is távozni fog a Milantól hir átigazolás olasz Milan panucci k, 05/28/2019 - 16:27 Az edző és a sportigazgató is t...
Az Inter hihetetlen meccsen jutott a BL-be Az Empoli ellen kerültek be, ami ezzel kiesett. Az Atalanta is BL-es, a Milan újra rosszul járt.
Glenn Close-t és Stinget is elérte főzőtudományával a magyar gasztronómus Glenn Close, Ashton Kutcher és Mila Kunis is jártak Forrai Miklósnál.
Megismételte a Liverpool az isztambuli csodát A fél világ leírta a Liverpoolt a Barcelona elleni 3-0-s BL-elődöntő első meccse után, de az angolok  má­sodszor is bebizonyították: nincs lehetetlen számukra, 4-0-ra nyertek otthon, ezzel pedig, akár...

Komoly büntetést kapott a Milan sztárja Nem kegyelmezett a fegyelmi bizottság.
Közép-Európa csúcsán a magyar sakkcsapat Remekelt a "B" válogatott.
Az Ausztria elleni vb-selejtezőn bizonyíthat két fiatal kézis Az első meccsen elsöprő győzelmet arató női kézilabda-válogatottba két új játékos kapott meghívót hétfőn.
Megugrott a mumpszosok és kanyarósok száma Angliában, járványtól tartanak Európában Jelentősen megugrott a mumpsz- és kanyaróbetegek száma Angliában, a szakemberek az immunizálás fontosságára hívják fel a figyelmet. A helyzet Európa-szerte rejt magában veszélyeket.
Fox News: A magyar példa követendő Európa számára Az amerikai emberekről az a hír járja, nem igazán érdekli őket, hogy mi történik az Egyesült Államokon kívül, de azért az EP-választások megmozgatták őket is
Az alkotmánybíróság elnöke lesz Ausztria új kancellárja Brigitte Bierlein az első női kancellár lesz az országban.