Piatek nem csak a Milanban, hanem a lengyel válogatottban is nyerő

Piatek nem csak a Milanban, hanem a lengyel válogatottban is nyerő hir EB2020 Európa Bajnokság Lengyelország ausztria Krzysztof Piatek panucci p, 03/22/2019 - 00:08 Piatek góllal nyertek a lengyelek az osztrákok ellen     Ausztria fogadta Lengyelországot a 2020-as Európa bajnokság selejtezőjének első játéknapján.

2019. március 21. 23:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Elmaradt a bajnokavatás, kikapott a Juventus a SPAL ellen A Juventus inkább az idei BL-re tartalékolt, a Roma és a Milan a jövő évi indulásért fut versenyt.

A SPAL a Juventusszal, a Milan a Lazioval játszik szombaton. A holnapi programok kipipálva.
Ismét a kizárás szélén az AC Milan A pénzügyi szabálytalanságok miatt vizsgálódik az UEFA, egy kizárást már megúszott az olasz klub.
Milan: ez a sztáredző veheti át a csapatot Komoly összeget fordíthatna a gárda megerősítésére.
Előre iszik a Bayern a medve bőrére? Olaszországban már a hétvégén bajnokot avathatnak Ma három topligában is olyan rangadót rendeznek, ami döntôen befolyásolja a bajnoki címet. A Juve pedig akár révbe is érhet. Dortmund - Bayern München: Ma, 18.30, Tv: Sport1 Juventus - Milan: Ma...
Már hét közben javíthatnak a Farkasok - tovább robog a Serie A A Milan és a Juventus nyitja a fordulót.

A giccs a szar abszolút tagadása 90 éves lett Milan Kundera A lét elviselhetetlen könnyűsége íróját még az állampolgárságától is megfosztották. Hamarosan visszakaphatja.
Sokáig mutogatják majd még a gólt, amivel kikapott a Milan - videó Oktatni is lehetne a jelenettel.
Donnarumma ostobasága okozta a Milan vesztét
Brazília már elszokott a kínos meccsektől, erre jött Panama A Milan tízese ugyan vezetést szerzett, de csak 4 percig örülhettek.
Melyik országban dőlhet el Európa sorsa? A 888 európai parlamenti választásokról szóló sorozatának hetedik részében megnézzük, hogy állnak az európai politikai pártok Olaszországban, Spanyolországban, Németországban, Franciaországban és a &#...
Előzött a Debrecen, veszélybe került a Paks Herczeg András együttese feljött a harmadik, Európa-liga-selejtezőt érő helyre.