Korai öröm – Nevetséges kamu a Fidesz felfüggesztése?

Mint tudjuk, szerdán az EPP felfüggesztette a Fidesz tagságát. Túlságosan örülnünk azért nem kell, mert a felfüggesztés körülményei igencsak érdekesek

2019. március 22. 0:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ellenzéki előválasztás de minek? És vajon hogyan fog végződni ez a kínosan nevetséges roncsderbi?

Bosszúállók: Végjáték - Tony Stark filmbéli lánya videóban kérte meg internetes zaklatóit, fejezzék be, amit csinálnak A hétéves színésznőnek két, eléggé nevetséges okból estek neki a közösségi oldalakon.
Pálinkás: Nem életszerű, hogy egyetlen politikus mond meg mindent Se kegyvesztettnek, sem Fidesz-árvának nem tartja magát. Milliónyi migránssal fenyegetni olyan, mint 23 millió román ideérkezésével.
Fidesz: Több százezer magyar adatai kerülhettek illetéktelen kezekbe Hadházy Ákos miatt Az Európai Uniós Ügyészségről szóló aláírásgyűjtéssel kapcsolatban az elmúlt napokban több furcsaság is felmerült.
Nyitrai: Heves megye fejlődő pályán van Nyitrai Zsoltot választották meg újra a Heves megyei Fidesz vezetőjének.
"A Fidesz megint hazudik" - Karácsonynak lesz még egy pere Túlárazással és fapusztítással vádolta meg Karácsony Gergelyt egy fideszes politikus, mire az MSZP-P főpolgármester-jelöltje azt mondta: "Találkozunk a bíróságon". Ez pénteken már a második bejelente...

Vas megye főjegyzője lesz a Fidesz szombathelyi polgármesterjelöltje A fiatal párton kívüli Balázsy Péter nem véletlenül indíthatta el nemrég a közszereplői Facebook-oldalát.
Kúria-Alkotmánybíróság 3-3: alaptörvény-ellenes a Fideszt elmarasztaló Kúria-végzés Hónapok óta tart a pingpong a Fidesz aláírásgyűjtésének ügyében.
Egy Dombóvár melletti falu polgármesterét indítja a Fidesz Dombováron Úgy látszik, hogy a munkaerőhiány a politikát is elérte.
Tovább tart a vita Zugló gazdálkodásáról A Fidesz bocsánatkérést vár a polgármestertől.
Fidesz: A legfontosabb a Bige Holding Kft. szolnoki gyárának biztonságos működése Reagált a Fidesz szolnoki szervezete a szocialista politikusok által tartott sajtótájékoztatón elhangzottakra.
Fidesz: Gyurcsányék megalázó bérekért dolgoztatták az ápolókat Az egészségügyi dolgozók ma számíthatnak a kormánypártokra, "Gyurcsányék" viszont megalázóan alacsony bérekért dolgoztatták őket - közölte a Fidesz szombaton az egészségügyért felelős államtitkár ...