Kate Beckinsale-nek elege lett a kommentekből, törölte az összes fotóját Instagramról

Mindenki Ariana Grande exe miatt csesztette, betelt a pohár.

2019. március 23. 9:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Dundika 2 gyerek után is bombázó bikiniben Dundika bikinis felvételt posztolt magáról Instagram-oldalára.

Tipikus példa: Kate Moss húga egyáltalán nem úgy néz ki a valóságban, mint Instagram fotóin Semmi sem valós az Instagramon?
Furcsa módszerrel igazoltatja a felhasználókat az Instagram, a magyarokat is ellenőrzik Az Instagram és a Facebook is bekért korábban fényképet a felhasználóktól, hogy igazolni tudja őket, most azonban másra is kíváncsiak lettek az üzemeltetők.
Kövérnek hiszi magát Britney Spears További terápiára szorul Britney Spears? Az énekesnőnek látszólag önértékelési zavara van, amióta kijött a pszichiátriáról, erre pedig az egészsége is rámehet. Az Instagram-oldalán közölte rajongóival...
Kegyetlen irtásba kezdett Magyarországon a Facebook A jelek szerint a közösségi oldal kissé erősebben suhogtatja a banhammert a környékünkön, Facebook és Instagram profilok is hullanak.
Tiltási hullám söpör végig a magyar Facebookon, vagy csak valami hiba van? Egyre több olvasói levelet kapunk és netszerte is sokasodnak a panaszkodó felhasználók: úgy tűnik, tucatjával zárja le a fiókokat a Facebook és az Instagram.

Insta-gurut bérelne Meghan és Harry, hogy túlszárnyalják Vilmos hercegéket Korábban is beszámoltunk már arról, micsoda párharc folyik Katalin hercegné és Meghan Markle között. Úgy tűnik, a sussexi hercegi pár semmiben sem akar lemaradni. Most épp Insta-oldalukat szemelték ki...
Ronaldo köszönetet mondott és felsorolta halomnyi új rekordját Egy Instagram-posztban foglalta össze a szezont.
Zabigyerekkel vádolják Luxus Tünde 17 éves fiát A 17 éves Dani egyik Instagram követője szerint, a fiatal influencertől terhes egy Fanni nevű lány. Édesanyja óvja fiát a rosszindulatú megjegyzésektől.
Mike Tyson büszkén mutogatja kannabiszültetvényét - fotó Mike Tyson annyira büszke 160 hektáros kannabiszültetvényére, hogy készített neki egy külön Instagram oldalt is. A nyugalmazott bokszoló a Tyson Ranchot 2016-ban hozta létre Kaliforniában, rögt...
7 háziállat, akikből Instagram-sztárok lettek Még hogy influenszerek csak emberek lehetnek! Hogy vigasztalódjunk Grumpy Cat halálhíre után, mutatunk 7 másik háziállatot többmilliós követőbázissal.
Megszületett Ráskó Eszter babája? Szombaton délután posztolt a humorista Instagram-oldalán egy sokat sejtető fotót.  Így utólag már nem csoda, hogy harántos volt ez a gyerek... olvasható a bejegyzés alatt, melyből akár arra is köv...