Kiemelték és hatástalanították a budafoki bombákat

Innentől kezdve átveszi a feladatot a tűzszerész alegység, akik a hatástalanítást végzik majd.

2019. március 23. 15:41

A cikk folytatása...Friss hírek
Burgenlandban magyarul is jól el lehet boldogulni Burgenlandban akkor sem kell félni, ha az ember némettudása nem tökéletes.
Hétezer méteres magasságból tervez extrém sílesiklást egy magyar hegymászó Héjja Bálint nagyon merész tervet talált ki magának.
Ügyes trükkel loptak több millió eurónyi kriptopénzt Hat kriptopénz-tolvajt kapcsoltak le néhány órája egy összehangolt nyomozás keretében az európai hatóságok. A banda weboldalak lemásolásával szerzett belépési adatokat a felhasználók digitális pénztárcájához.
Visszatérhet a vasárnapi boltzár még az idén: ezért kampányolnak az üzletek Módosítanák az áruházak vasárnapi nyitvatartását...
Gambia szépe: Megerőszakolt az ex-elnök Az egykori elnök tagadja a vádat.
Videó: átrepült a korláton, egy fa állította meg Parc Fermé: Videó: átrepült a korláton, egy fa állította meg

Top hírek:
Gazdagoknak árulta feketén a bébielefántokat egy Srí Lanka-i vadvédelmi vezető Évente több tucat állatot adtak el a Srí Lanka-i elitnek, az elefántanyákat általában legyilkolták.
A modern autóipari beruházások a magyar gazdaság fejlődésének kulcsa Az autóipari termelés idén már 11 százalékkal nőtt.
Kálmán Olgáék aktivistái akadályozták a Hír TV munkáját A sajtószabadságért aggódó, Gyurcsány Ferenc fémjelezte Demokratikus Koalíció aktivistái fizikailag akadályozták a Hír TV stábjának munkáját.
A Huaweit érintő szakciók ellenére is kapható lesz itthon a Honor 20 okostelefon Ez a készülék ősszel ráadásul még az Android Q operációs rendszert is megkapja.
13 éves, és minden pénteken a lengyel parlament előtt tüntet a klímakatasztrófa miatt
Medvepuszi? Ugyan már! Inkább az ánuszába dugta a nagylábujját