Alex felügyelő - I. 11. rész

Egy fiatal nőt holtan találnak egy parkban. A rendőrség egy hajléktalant gyanúsít, akit a helyszínen találnak. Bromski azonban nincs meggyőződve arról, hogy a megfelelő személyt kapták-e el. Alex segítségével nekiállnak kibogozni az ügyet.

2019. március 23. 18:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Katalin hercegné rózsaszínben tündökölt - Az egyik kedvenc ruháját viselte újra A királynő kertipartiján vendégeskedett a hercegné.
Loic Nego mindent vitt
Újabb játszótér épült fogyatékos és egészséges gyerekek számára Miskolcon A fogyatékossággal élő és ép gyermekek közös időtöltését lehetővé tevő játszóteret avattak fel, hatalmas támogatással.
Csak a sasszeműek szúrják ki - Te megtalálod ezeket a képeken? Csak az igazán profik veszik észre.
Váratlan bevételre számíthatsz - Egymondatos horoszkóp: május 22. Szerda Ma pénz jön a házhoz
Fürdőruhában kapták le - Így néz ki Margot Robbie teste Photoshop nélkül Egészen elképesztő.

Top hírek:
A homoktövisolaj nemcsak a ráncokat tünteti el - Erőteljes, látványos hatásait kevesen ismerik Látványos változásokat eredményez a bőrön, és több zavaró problémára is megoldást nyújt.
Melyik keresztnév jelenti, hogy medvebocs? Gyermeked neve is lehet Minden keresztnévnek van valamilyen különleges jelentése. Tudod, melyiknek micsoda?
Csődeljárás elé néz Jamie Oliver étteremhálózata Csődeljárás elé néz az egyik legnépszerűbb, televíziós műsorairól világszerte is ismert brit sztárséf, Jamie Oliver étteremhálózata és az egyik legnagyobb brit acélipari vállalat, a British Steel. A két cég nem kis részben a brit EU-tagság megszűnésével (Brexit) járó bizonytalanságokat tartja felelősnek a pénzügyi nehézségekért.
400 °C-os láva ömlött a városra, 1700 évre konzerválta Herculaneumot A csaknem 2000 éve lakatlan szellemváros ma is jó állapotban van.
Csúnya szakítás: a Trónok harca szerelmespárja nem volt hajlandó együtt forgatni Lena Headey és Jerome Flynn látni sem akarják egymást a szakítás óta.
Így változik meg a testbeszéd, ha elmúlt a szerelem - 9 mozdulat, ami a szakítást jelzi előre A másik mozdulatai könnyen elárulják, ha meggyengültek vagy elmúltak az érzései: a testbeszédszakértők szerint ezek utalnak a közelgő szakításra.