Bizonyíték a Soros-EPP kapcsolatra

Megvan a bizonyíték az Európai Néppárt és a Soros György közötti kapcsolatra. Erről a V4NA nemzetközi hírügynökség írt. Az Európai Parlament folyosóján ugyanis találtak egy dokumentumot, amelyből kiderült, hogy az Európai Néppárt és Soros György alapítványa közös konferenciát szervezett a líbiai háborús gazdaságról.

2019. április 9. 21:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tim­mer­mans, Soros és az MSZP ugyan­azt akar­ják Aki olyan je­löl­te­ket sze­retne tá­mo­gatni, akik meg akar­ják fé­kezni a be­ván­dor­lást, az EP-vá­lasz­tá­son sza­vaz­zon a Fi­deszre - mondta Ko­csis Máté bu­da­pesti saj­tó­tá­jé­koz­ta­tó­ján.

Soros egyeteme antiszemita botrányba keveredett A Magyarországot és a magyar kormányt a nemzetközi sajtóban rendszeresen demokráciaellenességgel és antiszemitizmussal vádoló Soros-egyetem most valamiért nem képes elítélni sem a magyar miniszterelnö...
Gulyás Gergely: Elfogadhatatlan a CEU-s professzornő gyűlöletkeltése Soros György egyeteme nem határolódott el a megnyilvánulástól.
Megugrott a kereslet a Soros-pénzekre, amióta a NAV beidézte a Kutyapártot Már több a bevételük ebből, mint amekkora büntetést kaphatnak az adóhivataltól.
Orbán halálát kívánta a Soros-egyetem történésze Kovács M. Mária, a Soros-egyetem történészprofesszora nagy nyilvánosság előtt kegyeletsértő hangnemben utalgatott Orbán Viktor miniszterelnök halálára.
Pénzhamisítás miatt vették elő a Kétfarkú Párt vezetőit Soros fejét nyomták a bankóra.

Kovács Zoltán szerint Soros áll a Magyarországot bíráló republikánusok mögött is Hanyatlik a jogállamiság? Soros. Akkor is, ha jobboldali háttérintézetekre hivatkoznak.
Kovács Zoltán szerint Soros György és szervezetei állnak az Orbánt kritizáló washingtoni szenátorok mögött Az államtitkár kizártnak tartja, hogy maguktól gondolnák azt, amit gondolnak.
Alakul az új TV2, mint púpos gyerek a prés alatt Azt még mindig nem tudni, kié is a tévé, de közben megindult a teljes belső átalakítás. Most éppen a gyártás a soros, az IKO egyeduralmának vége.
Ismét Timmermans Alig telt el három hónap Soros György leghűségesebb brüsszeli szövetségesének, Frans Timmermansnak a magyarországi látogatása óta, ám a szocialista párt ismét nélkülözhetetlennek tartotta a migrációpá...
Fidesz: Európát a bevándorláspártiak írják ki a történelemből Európát és az Európai Uniót a szocialisták és a többi bevándorláspárti írja ki a történelemből azzal, hogy támogatják Brüsszel és Soros terveit, és migránsokkal árasztják el Európát olvasható a Fides...
Hír: A tudomány után a kultúra a soros A tudományos kutatások, a Magyar Tudományos Akadémia szabadságának és függetlenségének felszámolására indított harc után, most a fideszes kultúrharc intézményesítésére készül a kormány. A kulturális ...