Pittsburgh Penguins-New York Islanders kizárólag a Spíler1 TV-n

A párharc harmadik meccse következik.

2019. április 10. 12:56

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

San Jose Sharks-Vegas Golden Knights élőben kizárólag a Spíler1 TV-n A párharc ötödik mérkőzése következik.

Friss hírek
Horoszkóp: Május 21., Kedd Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 21-én is!
Választani is nehéz közülük: Ezek a legszebb táskák 16 ezer forint alatt Termékajánlókban mutatjuk a legkülönlegesebb darabokat.
Durva: kis híján kilapította a terepjáró a kaszkadőrt - videó Kis híján odaveszett egy fiatal, aki társaival autós kaszkadőrmutatványokat gyakorolt. A fiatalokról készült sokkoló videó nemrégiben látott napvilágot, melyen egyikük az aszfaltra fekszik, míg a sőfőr terepjárójával megpróbál oldalra dőlve, két keréken átgurulni fölötte. A gyakorlat azonban kis híján tragédiába torkollott.
Hatalmas leleplezések és óriási nyeremények a Borsban 6+1 millió forint várja a játékos kedvű olvasóinkat
A brit rendőrségen röhögnek a neten, mert egy legóembert keresnek Trükkös csalókat keres a northamptoni rendőrség, csakhogy az egyik csalóról olyan szerencsétlen rendőrségi fotót közöltek, hogy most mindenki ezen röhög. A trükk egyébként az volt, hogy az egyik betörő bekéredzkedett, mondván ellenőriznie kell az udvarban futó csöveket, és amíg a házigazdával hátul molyoltak, a másik betörő kifosztotta a házat.
Cinthya Dictátort alig ismerni fel - Teljesen más lett a külseje Cinthya Dictátor külseje nagyon más lett.

Dallas Stars-Nashville Preadators élőben, illetve magyar kommentárral kizárólag a Spíler1 TV-n A párharc negyedik mérkőzése következik.
Vegas Golden Knights-San Jose Sharks élőben kizárólag a Spíler1 TV-n A Golden Knights átvette a vezetést a párharcban, de a Sharks most visszavágásra készül.

Top hírek:
Durva felhőszakadás jön - A fél országra kiadták a figyelmeztetést Jégesőre is számítani lehet.
Meghan és Harry első évfordulója: sosem látott képeket osztottak meg az esküvőről Egy év telt el Harry herceg és Meghan hercegné esküvője óta.
Mi történik, ha szülés előtt rosszul fekszik a baba? Az orvost kérdeztük A szülész-nőgyógyász válaszolt kérdéseinkre.
Napi horoszkóp: Hallgasson belső hangjára a Bak - 2019.05.20. Intenzív lelki életet él az Ikrek. Napi horoszkóp!
Bizarr jelenés: tehénen tűnt fel az énekes arca Ahhoz lassan már hozzáedződtünk az évek során, hogy Jézus arcmását egyesek hol egy fatörzsön, hol a reggeli pirítóson vélik felfedezni. Ám az új idők szavaként most egy énekest, Lewis Capaldit ért a megtiszteltetés, hogy egy hertfordshire-i tehén oldalán megjelent a portréja.  Egyik reggel etetés után vettem észre a rajzolatot a tehenünkön, és emlékeztem, hogy a fiam mutatott egy képet a fellépőkről, akik a közelben, a júliusi Standon Calling fesztiválon szerepelnek majd.
Ábel Anita kiakadt: bélyeg, ha egy nő elvált! Ábel Anita szerint még 2019-ben is bélyegnek számít ha egy nő elválik. Főleg, ha ő kezdeményezte a szakítást.    Az elvált nő ma Magyarországon egy szitokszó. Nem kellettél a férjednek, biztos te csináltál valamit. Van egyfajta lemondás felénk, hogy ja, hát elvált nő Ez az empátia teljes hiánya. Ki mond rám ilyen ítéletet? Ki tudja, hogy én milyen élethelyzetben voltam, miért döntöttem így? Vagy miért döntött úgy a másik? Nagyon sok helyről kapom ezt, és nem csak én vagyok így panaszkodott Anita a #Bochkor vasárnap esti adásában, az ATV műsorán.