Ágyból posztolt Curtis és szerelme - fotó

Első közös gyermeküket várja Curtis és párja, Kriszti. A lány Insta-oldalán osztott meg egy romantikus, ágybanfekvős képet kettejükről, követőik legnagyobb örömére. A kommentelőknek azonnal feltűnt, milyen kisimultak és boldogok mindketten. Egyikük szerint a rapper is láthatóan fiatalodott szerelme ...

2019. április 13. 8:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hatalmasat nőtt Krisztike pocakja Curtis nagyon büszke várandós menyasszonyára, Instagram-odalán osztott meg egy fotót Krisztikéről.

Csak úgy ragyogott Curtis várandós menyasszonya a Fonogram-díjátadón Fekete ruhában tünökölt Curtis szerelme, aki első közös gyermekét várja a rappertől.
Jamie Lee Curtis plasztika nélkül is gyönyörű - Így néz ki a 60 éves sztár Friss fotókon a színésznő, aki nem állt be a sorba. Botox nélkül is meseszép.
Úgy volt, hogy Curtis és Majka együtt lép színpadra, de most mégsem Úgy volt, hogy együtt mennek egy díjátadóra, de Majka elutazott.
Fontos ügy mellett kapmányol Curtis Curtis Instagram-oldalán hívta fel a figyelmet egy igazán lényeges dologra.
Nem várt malőr: nagyot bukott Curtis, de felállt belőle Curtis egy fellépéséről mesélt Tibinek, amely nem egészen úgy alakult, ahogy azt a rapper eltervezte, ugyanis egy hatalmasat esett a koncert közepén. Hogy hogyan vágta ki magát a rapper a kellemetlen ...

Nem akarunk alufóliasisakosnak látszani,de valami nem stimmel Curtis dokumentumfilmjével A Két Lotti megnézte a Tiszta lappal című dokumentumfilmet.
Curtis: Nálam nem fér bele, hogy egy barát elmond a nagyvilágnak valamit Majkáról is beszélt egy interjúban.
Ejha: megmutatta gömbölyödő pocakját Curtis menyasszonya Krisztike pocakján már látszódnak a terhesség jelei, örömét pedig Instagram-oldalán is megosztotta követőivel.
MC Hawer kételkedik Curtis azonnali gyógyulásában Mc Hawer saját közösségi oldalán mondta meg véleményét Curtis drogpokláról.
A mi kis falunk mindig kihúzza az RTL Klubot a bajból Curtis viszont kevésbé mozgatta meg a tévénézőket.
Új életet kezd Curtis, nagy céljai vannak Mintha csak egy fátyolt vettek volna le a szeméről, nyilatkozta Curtis drogpokla után. Újult erővel, újabb célokkal, ütősebb slágerekkel vág bele új életébe.