Legyőzi-e Leclerc gokarttal a gyorskorcsolyázót?

Parc Fermé: Legyőzi-e Leclerc gokarttal a gyorskorcsolyázót?

2019. április 13. 12:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Leclerc: Csalódott vagyok, hibáztam Charles Leclerc nem tudta megismételni Bahreinben nyújtott teljesítményét, és csak a negyedik helyről várhatja az F1 1000. világbajnoki futamát. Nem elégedett magával a monacói.

Vettel: Ez eddig Bahreinhez hasonlít A Ferrari pilótái magabiztosan nyilatkoztak az F1-es Kínai Nagydíj pénteki edzésnapjának végén, noha Charles Leclerc idővesztesége miatt nem volt tökéletes a kezdés számukra.
Vettel: Csak Hamiltonnak nem rövid a memóriája Csapattársát, Leclerc-t is dicsérte a ferraris.
A Sauber juniorcsapat leigazolta Leclerc öccsét Parc Fermé: A Sauber juniorcsapat leigazolta Leclerc öccsét
Leclerc nem érez extra nyomást a Ferrarinál Egyelőre úgy tűnik, a második F1-es évadjában máris topcsapathoz kerülő monacói remekül kezeli a száguldó cirkusszal együtt járó nyomást. Igyekszik gyengeségeire összpontosítani és javítani.
Fiorio: Vettel ne legyen első számú a Ferrarinál Az istálló korábbi főnöke, Cesare Fiorio szerint hiba volt a 2019-es szezon előtt Sebastian Vettelt Charles Leclerc elé helyezni csapaton belül. Előre érezte, hogy Leclerc kemény dió lehet a németnek.

Soha nem látott hiba miatt lassult le Leclerc a Bahreini Nagydíjon A Ferrari átvizsgálta az F1-es kocsi motorját, rövidzárlat okozhatta a teljesítménycsökkenést.
Wolff: Leclerc minden tekintetben lenyűgözött Toto Wolff lenyűgözőnek, végtelenül szerénynek és hihetetlenül gyorsnak tartja azt a Charles Leclerc-t, aki szerinte is egyértelműen a Formula1 következő világbajnok aspiránsa lehet.
Leclerc: Nincs amiért szégyenkeznünk A Bahreini Nagydíj utolsó tíz körében történtek ellenére Charles Leclerc úgy érzi, a Ferrari büszke lehet az egész hétvégén mutatott teljesítményére, hiszen szombaton megszerezték az első sort, vasárn...
Amikor a Forma1-ben elszáll a biztos győzelem Ellenfelek sehol, cél a közelben, de jön valami: Leclerc vasárnap első futamgyőzelmét bukta így. Volt, aki az utolsó körben veszített nagydíjat, vagy vb-címet vett el tőle váratlan hiba a Forma-1-ben....
Még nézni is elkeserítő volt a motorsport durva tréfáját Írni sem lehetett volna keményebb forgatókönyvet, gondoljunk bele, milyen lehetett átélni Leclerc bahreini csalódását. Hogy történhet meg ilyen a világ leggazdagabb sportjában, a leggazdagabb csapatná...
Hamilton nem hitte el, hogy ekkora szerencséje van Az F1-es Bahreini Nagydíj győztese úgy szerezte első idei diadalát, mint egy évvel ezelőtt: az élen álló balszerencséje után. A brit örül sikerének, de nem győzte méltatni az először dobogóra álló Cha...