Legyőzi-e Leclerc gokarttal a gyorskorcsolyázót?

Parc Fermé: Legyőzi-e Leclerc gokarttal a gyorskorcsolyázót?

2019. április 13. 12:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Leclerc örömmel versenyez keményen, ha szabad Nem kifejezetten Verstappennek akarta visszaadni a kölcsönt, de a Ferrari-pilóta erélyessége a Brit Nagydíjon Ausztriára vezethető vissza: ha a stewardok engedik, a monacói nem fog finomkodni.

Olasz sajtóvisszhang: Leclerc az új vezér A Ferrari otthonában Sebastian Vettel kegyvesztetté vált, miközben Charles Leclerc megérintette az olasz szurkolók lelkét - áll a különböző napilapok címoldalain. A monacóit a kis hercegnek nevezték a...
Binotto: Beszélni fogok Vettellel A Ferrari csapatfőnöke szerint Vettel is tudja, hogy mi a helyzet, Ralf Schumacher pedig azt mondja, hogy honfitársának vigyáznia kell, különben Charles Leclerc átveszi az irányítást csapaton belül.
Verstappen: Leclerc-nek még fájt Ausztria Az Osztrák Nagydíj után a Brit Nagyíjon is kiélezett csatát vívott egymással Max Verstappen és Charles Leclerc, a holland azonban ezúttal nem akart túl bevállalós lenni, hiszen a Lewis Hamilton mögött...
Másodszor is ugyanabba a hibába esik a Ferrari? Silverstone-ban is ugyanazt a gumistratégiát követte a Ferrari, amit a Red Bull Ringen, s amelynek döntő szerepe volt abban, hogy Charles Leclerc elveszítette a futamgyőzelmet. Noha a paddock-közvélem...
Bottas az élre kormányozta a Mercedest a délutáni edzésen A címvédő alakulat átvette a vezetést a Red Bulltól a Brit Nagydíj második pénteki gyakorlásán. Valtteri Bottast a tabellán Lewis Hamiton és Charles Leclerc követi a szoros élmezőnyben.

Leclerc: Innentől agresszívabb leszek én is Charles Leclerc a Max Verstappennel szembeni, Ausztriában történt incidenst követően keményebben fog versenyezni. Könnyen továbblépett, de következetességet szeretne a döntéshozóktól.
Vettel, Leclerc és a Ferrari SF90 Stradale Parc Fermé: Vettel, Leclerc és a Ferrari SF90 Stradale
Leclerc: Vettel nem fog visszavonulni, még ha le is győzöm A Ferrari monacói pilótája szerint csapattársa hozzászokott a folyamatos nyomáshoz, rendkívül motiváltan versenyez és ha esetleg vereséget is szenvedne csapaton belül, biztosan nem adja fel.
Kiss Lenke: Realitás az olimpia Kulcsfontosságú mérkőzés vár ma a magyar női kosárlabda-válogatottra, amely ha legyőzi Nagy-Britanniát az Eb-negyeddöntőn, kvalifikálja magát a jövő februári olimpiai selejtezőre. Női kosarasaink csup...
Maldiniként oldotta meg azt az előzést Verstappen Mint a 40 éves védő a futballpályán, olyan rutinnal ügyeskedett a holland a kritikus pillanatban az osztrák F1-en. Leclerc nagyobbat előzött, mégse ment vele semmire. Bukótér, az Index F1-podcastja.
Verstappen: Nem vagyunk haragban Charles-lal A hétvégi Osztrák Nagydíjat megnyerő Max Verstappen magabiztos azt illetően, hogy nem lesz semmiféle maradandó harag közte és a ferraris Charles Leclerc között a Red Bull Ringen történteket követően.