Így mutatja meg a bőr, ha nem jól működik a pajzsmirigy: a puffadt szemtől a körömproblémákig

A gyakori fáradtság vagy épp a fokozott izzadás mellett a bőr is árulkodik a pajzsmirigy zavarairól.

2019. április 14. 6:36

A cikk folytatása...Friss hírek
28 évig volt kómában az asszony Valóságos csoda történt egy most 60 éves szaúdi nővel. Munira Abdulla még 28 évvel ezelőtt, egészen pontosan 1991-ben szenvedett súlyos balesetet. Egy buszon utazott a mindössze négyéves kisfiával, akit magához ölelt, hogy megóvja, amikor egy másik jármű beléjük csapódott. A gyermeke karcolásokkal megúszta, ő azonban komoly fejsérülést szenvedett.
Az élet 100 kutyával - Olyan állatokat fogadtak be, akik másnak nem kellenek Olyan kutyákat fogadnak be, akiknek nélkülük esélyük sem lenne az életre vagy a gazditalálásra.
Elképesztő, milyen portrékat fest műkörmökre Anita Kedvenc színészeit festi vendégei körmére.
Repülési tilalom lesz Ferihegyen: Rengeteg embert érint Augusztustól jön a változás.
Katy Perry új frizurát villantott És milyen jól áll neki!
A Marvel összeszedett mindent, amit tudnod kell a Végjáték előtt Várod már az új Bosszúállókat?

Top hírek:
Tényleg hasznos a monitorszemüveg? Hogyan védi a szemet a képernyőtől? Nem a divat kedvéért hordanak egyre többen dioptria nélküli szemüveget a munkahelyükön.
Ő volt Kató néni - A 61 éves Ihos Józsefet alig ismerni fel Ihos Józsefet Kató néni szerepében szerette meg az ország.
Szeretem magamat úgy definiálni, mint egy hűséges kurva Egy szingli, huszonéves, női olvasónk írt, aki azt mondja, szereti a szexet és stabil kapcsolatra vágyik. Azt hiszi, minden ujjára jut egy férfi...?
Kibírja a párkapcsolat a kisbabás időszakot? A tudósok szerint ezen múlik Ez a hormon jelzi előre, együtt marad-e a pár, vagy sem.
II. Erzsébet azt is megteheti, hogy két születésnapja legyen egy évben
Horoszkóp: Április 23., Kedd Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 23-án is!