Megmentettek egy malacot a vágóhídról - erre most az ő lakásuk került veszélybe

A 47 éves Georgie Williams, aki semmiféle állati eredetű élelmiszert nem fogyaszt, nemrégiben a halál torkából, egy borzalmas állapotú vágóhídról mentette meg Arlót, a kis malacot.   Amikor megláttam, földbe gyökerezett a lábam. Haza kellett vinnem. Kifizettem érte azt az összeget, amit a húsáért kapott volna a mészáros  mondja az angliai Crowborough-ban élő Georgie, akinek van két kutyája is, ám a 15 hetes kis disznó szerinte sok szempontból túltesz a termetes bullmasztiffján és a kicsi csivava Jack Russell keverékén.

2019. április 14. 15:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Boris Johnson letette a telefont, amikor Trump hívta, mert azt hitte, csak szívatás Nem volt az.

A moldáv alkotmánybíróság szerint mostantól törvénytelen a törvényhozás Aznap határoztak így, amikor új miniszterelnököt és házelnököt választottak. A nagyhatalmak nyugalomra intenek.
A nap legfontosabb hírei – 2019.06.07. Így néz ki, amikor egy milliárdos elveszti a hatalom kegyét.
Montrealból jelentjük: Vettel nevet a pletykákon, de fogadkozni nem mer Mostanában nemigen láttuk olyan jókedvűnek Sebastian Vettelt, mint amikor betoppant a Ferrari csütörtöki sajtóértekezletére Montrealban, pedig a németről még azt is pletykálják, hogy már az idei év vé...
Nem volt halálos beteg a lány, de jogában állt meghalni Egy holland tinédzsernek megengedték, hogy a halált válassza, mert úgy érezte, szenvedés neki az élet. Az ügy nagy vihart kavart, pedig jogilag nem eutanázia volt. De találtunk olyan esetet is, amikor...
Begőzölt a mozdonyvezető, otthagyta a vonatot az állomás közepén, és nem volt, aki odébb tudott volna állni vele Otthagyott csapot-papot, amikor megtudta, hogy elbocsájtják, a vonat 15 órán keresztül akadályozta a közlekedést Pécsett.

Összeroppanhat a Hableány, amikor kiemeli a dunai monstrum Hétfőn a hírek szerint a Hableány roncsánál talált holttestet hoztak fel a dél-koreai búvárok. A hajóba bemenni azonban továbbra is életveszély a búvárok szerint, ha pedig napok múlva elkezdhetik a r...
A Bilderberg-csoport idén is megtartotta titkos tanácskozását, amelyen végleg eldőlt a világ sorsa, megint Már kezdtek izgalomba jönni az összesküvés-hívők, amikor jött egy kellemetlen hír.
Ez hogy lehet? 122 éve megfestették Varga Izát Különös képre bukkant a Barátok közt sorozat dr. Balogh Nóráját játszó színésznő. Varga Iza igencsak meglepődött, amikor meglátta, Paul Saintenoy építész magánházának festett üvegét, ami Rue de l'...
Ferenc pápa Bukarestben arra buzdította a híveket, hagyjanak fel az önzéssel, legyenek nyitottak Csodálatos dolgok történnek a templomban, amikor különböző etnikumú és felekezetű emberek találkoznak egymással - mondta a pápa.
Fantommókus árnyéka a szekrény tetején: 10 eset, amikor a véletlen valótlant teremtett Nem minden az, aminek látszik! Ezeket az árnyakat a véletlen alkotta, a legjobb szögben, a legjobb időben.
Nagyon furcsa dolgot tapasztaltak az Edge böngészőt tesztelők, a Google keze lehet a dologban A Microsoft a Chromium alapjaira építi az új Edge böngészőjét, amit már tesztelhetnek egy ideje a felhasználók. Ők viszont nagyon furcsa dolgot tapasztaltak, amikor megnyitották a YouTube-ot.