Beperli az államkincstárat a DK a számvevőszék miatt

Nem maradt más jogi lehetőségük - írják.

2019. április 15. 8:47

A cikk folytatása...Friss hírek
A cenzor mostan buzizik
Ujhelyi megfenyegette Ursula von der Leyent Az MSZP bukott kampányfőnöke és egyetlen EP-képviselője Facebook bejegyzésében beleszállt Ursula von der Leyenbe, aki szerinte narancsszemüveget hord és nyilván Orbán zsebében van.
A rendőrök akadályozták meg egy férfi öngyilkosságát Kecskeméten Egy bevásárlóközpont tetejéről akart leugrani.
Kecskeméten egy plázára kiálló öngyilkosjelölt életét a rendőrök mentették meg Nem használt a lebeszélés, cselekedni kellett.
Karambolozott két munkagép a Liszt Ferenc repülőtéren Két ember sérült meg súlyosan.
Ruhákat akart lopni, harapni próbált Kalocsán egy 27 éves nőnek ruhákra fájt a foga, de lebukott, így majdnem harapásig fajult a történet.

Top hírek:
Több km-es dugó alakult ki az M7-esen a Balaton felé Három autó ütközött Martonvásárnál. Később pedig Tárnoknál volt karambol.
TGM: Győzelmek után romhalmaz
Heller Ágnest saját halottjának tekinti Budapest Tarlós István főpolgármester részvétet nyilvánított a családnak.
Zivatarokkal jön a meleg Készülhetünk a 30 fok feletti hőmérsékletre.
Elhamvasztották a Hableány kapitányát Egy fővárosi urna­temetőben helyezték örök nyugalomra a Hableány elhunyt kapitányát.
Azért került oda, hogy az alkotmányt védje, és ugyanezért tehetik ki a szűrét Amikor valaki komoly közjogi pozícióba kerül, akkor el kell döntenie, hogy mi a vezérfonala mondta pár éve egy közéleti beszélgetésen Stumpf István alkotmánybíró, akinek a héten jár le kilencéves megbízatása. Vajon mi volt az ő vezérfonala, s azt kompromisszumok nélkül tudta-e követni korábbi elvb...