A fake news gyártó riporteréről hírhedt Spiegel Orbán Viktort támadja

A német média szellemi mélyrepülése egy újabb állomáshoz érkezett. A Spiegel Orbán Viktort "szélsőjobboldali összeesküvés-elméletek" terjesztésével vádolja, mert a magyar kormányfő fel meri hívni a figyelmet Brüsszel migránspárti politikájának veszélyeire. A dolog pikantériája, hogy pont az a Spiegel kéri számon a miniszterelnököt, melynek sztárriportere nemrég azzal bukott le, hogy cikkeiből egy szó sem igaz.

2019. április 15. 12:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Magyar testépítőnő történetét díjazták Jeruzsálemben Csuja László és Nemes Anna testépítőnőről szóló filmterve nyerte a Sam Spiegel International Film Lab forgatókönyv-fejlesztő workshop fődíját.

Ursula von der Leyen jelölése veszélybe sodorta a német kormánykoalíciót Ursula von der Leyen védelmi miniszter jelölése az Európai Bizottság élére elegendő ok ahhoz, hogy a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) kilépjen a kormányból - mondta a párt korábbi vezetője, Sigmar Ga...
Brüsszel 242 millió euróra büntette a Qualcommot a versenyszabályok megsértése miatt Az Európai Bizottság 242 millió eurós bírságot szabott ki a Qualcomm amerikai mobiltelefonchip-gyártóra csütörtökön, amiért értékelése szerint a vállalat visszaélt piaci erőfölényével.
Már Brüsszel előtt van a paksi hitelszerződés módosítása? Gulyás Gergely kormányinfós nyilatkozatából ezt lehet kiolvasni.
Brüsszel folytatja a Lengyelországgal szembeni boszorkányüldözést Újabb szakaszba léptette az Európai Bizottság szerdán az új bírói fegyelmi kamara miatt áprilisban Lengyelország ellen megindított kötelezettségszegési eljárást.
Privatizál az Orbán-kormány, Európa meg egyszerűen félrenéz Brüsszel hallgatólagos jóváhagyásával megkerülheti az uniós energiaszabályokat a Mol a magyar-szlovák gázvezeték felvásárlása során. Pénz legkorábban szeptemberben mozoghat. (Gazdaság)

Szijjártó Péter: botrányos és megdöbbentő Brüsszel és az Európai Unió egyes nyugati tagállamai leleplezték magukat, miközben ugyanis világossá vált, hogy a migrációt nemcsak a szárazföldön, hanem a Földközi-tengeren is meg lehet állítani, fol...
Egyre jobban aggódik Brüsszel az új orosz rakéták miatt Veszélyben vannak a globális leszerelést biztosító megállapodások az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője szerint.
'Brüsszel nem áll le'  Felháborítónak nevezte a KDNP országgyűlési képviselője, hogy Dimitrisz Avramopulosz, Brüsszel migrációs biztosa egy előzetes megállapodást akar a migránsok elosztásáról. Nacsa Lőrinc szerint ez...
Brüsszel egy fillérrel sem támogatja a magyar határvédelmet Pedig hazánk Európa határait is védi.
Brüsszel továbbra is a migráció legalizálásán dolgozik Nemcsak az utazásban kapnak segítséget a migránsok. Berlinben például ingyenes egészségügyi ellátáshoz is juthatnak. A német főváros baloldali vezetése ugyanis – az anonim bankkártyákhoz hason...
Brüsszel összegzett: 50 eljárás folyik a kormány ellen, mert nem tartotta be az uniós jogot Ezzel a középmezőnyben vagyunk a tagállamok között, viszont fajsúlyos ügyekben vannak hiányosságaink.