A fake news gyártó riporteréről hírhedt Spiegel Orbán Viktort támadja

A német média szellemi mélyrepülése egy újabb állomáshoz érkezett. A Spiegel Orbán Viktort "szélsőjobboldali összeesküvés-elméletek" terjesztésével vádolja, mert a magyar kormányfő fel meri hívni a figyelmet Brüsszel migránspárti politikájának veszélyeire. A dolog pikantériája, hogy pont az a Spiegel kéri számon a miniszterelnököt, melynek sztárriportere nemrég azzal bukott le, hogy cikkeiből egy szó sem igaz.

2019. április 15. 12:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Spiegel: Orbán Breivik-szövegeket nyom Tömeggyilkosok összeesküvés-elméletei köszönnek vissza a Spiegel szerint Orbán Viktor és a Fidesz programjában.

Újabb migránshullám indulhat a javuló időjárással - Újabb tízezrek fognak elindulni az Európai Unió felé, ahogy az időjárás egyre javul, de Brüsszel nem tesz semmit a helyzet megoldásáért - mondta Georg Spöttle, a Nézőpont Intézet elemzője az M1 aktu...
A hatodik pont – keresztényellenes Európa Brüsszel nem rasszok szerint gyakorol kirekesztést, hanem vallás szerint.
Fidesz: Brüsszel nyílt célja a bevándorlók tömeges befogadása A jelenlegi EU-vezetés nem akarja megállítani a bevándorlást.
Erről ne Brüsszel döntsön! Brüsszel a lopakodó föderalizáció keretében ugyanis át akarja venni a migráció kezelését a tagországoktól, legálissá és ütemezetté akarja tenni a tömeges bevándorlást. Például a “humanitárius ...
Brüsszel szerint nincs semmi probléma a migránskártyákkal Hiába a sok visszaélés, és persze Hassan F. ügye, a brüsszeli bevándorláspártiak optimisták (reméljük, hogy csak a májusi EP-választásokig).

Szijjártó: Újabb tömeges migrációs hullám várható A magyar külügyminiszter nagyon aggódik amiatt, hogy újabb tömeges migrációs hullám indul meg Európa felé, a gyülekező migránsok és Brüsszel miatt.
Se Soros, se Juncker, se Brüsszel: itt a Fidesz új választási plakátja Az aláírásgyűjtéssel egy időben elindult a plakátkampány is.
Július elsejétől indul a falusi CSOK: Íme a legfontosabb részletek Hollik István kormányszóvivő  a július elsejétől induló falusi CSOK részleteiről mesélt a Mokkában, valamint arról, miért lenne fontos, hogy Brüsszel mielőbb leállítsa a migránskártya-programot.
Brüsszel Európát veszélyezteti Aggasztó, hogy terroristák juthatnak migránskártyához. Ezt Gulyás Gergely, a Miniszterelnökség vezetője jelentette ki a Kormányinfón. A miniszter szerint elfogadhatatlan, hogy az EU, illetve az ENSZ p...
Brüsszel felvonultatta a joguralmi arzenálját És kiderült, hogy elég gyengék az eszközei az európai demokrácia megtámogatására. Az Európai Bizottság nyilvános vitát indít, és várja az ötleteket.
Valamiért nem sajtónyilvános, mit mond az agrárminiszter az EP-kampányban a gazdáknak Pedig masszív kampánytémája a Fidesznek, szerintük itt is Brüsszel és a migránsok vinnének mindent. Egy ilyen agrárfórum előtt viszont megtudtuk: ha sok a gyerek, sok a dolgos kéz a mezőgazdaságban is...