A 61 éves Sharon Stone friss fotóján ámul a világ - Így néz ki most a szexikon

15 évet is letagadhatna a korából Sharon Stone.

2019. április 15. 14:00

A cikk folytatása...Friss hírek
A kertészkedés felér egy kondibérlettel Gondolta volna, hogy a házimunka mennyire átmozgatja az egész testet? Azért a reggeli tornáról sem szabad megfeledkezni, hogy alaposan bemelegítsük az izmainkat, mielőtt nekilátnánk a lakás vagy a kert rendbetételének.
Ariana Grande a zeneipar zsenije, nem csak egy popsztár A bájos külseje és a toplistás számai, na meg az egész lénye miatt lett az év egyik legbefolyásosabb embere.
Miért pont nyuszi hozza a tojásokat húsvétkor? Nyakatekert a történet Mózes harmadik könyvében tisztátalan állatnak nevezte, a húsvéti nyúl mára mégis az ünnep jelképe lett.
Bejelentették, kik lehetnek a Srí Lanka-i merényletek felelősei Egy Srí Lanka-i iszlamista csoport, a Nemzeti Tovfik Dzsamaat követte el a több mint 290 halálos áldozatot követelő húsvétvasárnapi támadásokat - jelentette be Radzsita Szenaratne helyi egészségügyi miniszter hétfőn. A három templom és három luxusszálló ellen egy időben elkövetett támadásokban részt vevő hét öngyilkos merénylő mindegyike Srí Lanka-i állampolgár volt.
Közeleg a hercegi baba? Vagy már meg is született Meghan Markle gyermeke? Beindultak a találgatások.
Kit Harington készen áll az apaságra

Elképesztő, hogy néz ki a 61 éves Sharon Stone - Friss fotójától elámulsz A '90-es évek szexszimbóluma még most is tudja, mitől döglik a légy.

Top hírek:
Mezőörsi baleset: még súlyos állapotban van a kismama Még mindig kórházban van a mezőörsi baleset sérült kismamája, akin a baleset után azonnal császármetszést hajtottak végre. A helybeliek egy emberként szurkolnak az asszony felépüléséért.  Mint arról a Bors is írt, csütörtökön Mezőörs és Kerékteleki között ütközött frontálisan két kocsi. Egy Peugeot nyugdíjas vezetője ugyanis előzni kezdett, de menet közben már látta, hogy nem tudja befejezni a manővert, így elrántotta a kormányt, egyenesen egy Skodának.
Gyerekkorában agyoncsúfolták - Ma az ország egyik legszebb műsorvezetője Mádai Vivien ma már szereti magán azt, amiért régen csúfolták.
A fehér cipő a legdivatosabb a szezonban - Kényelmes, nőies, 10 ezer forint alatti darabokat mutatunk Idén tavasszal mindenki a fehér sportcipőkért rajong. A legcsinosabb darabokat gyűjtöttük össze árakkal, lelőhelyekkel.
Közgazdászként a színpadon - Hűvösvölgyi Ildikó csinos lánya színésznő lett A 30 éves művésznő egy tévésorozatból is ismerős lehet.
Tippek: Így készíts tökéletes Insta-fotókat az ünnepi menüről Húsvétkor se hanyagold profilodat.
27 méterről ugráltak a lagúnába a világ öt legszebb strandjának egyikén Félelmet, vagy legalábbis tériszonyt nem ismerő férfiak plusz álomszép táj ennél többet egy Kockahas-poszt nem tud nyújtani.