Fábryra is rámozdultak az MTVA biztonsági őrei, amikor be akarta engedni Hadházyékat

Éppen kifelé tartott, és felajánlotta a kártyáját.

2019. április 15. 14:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tíz éve halt meg Michael Jackson amerikai énekes, zeneszerző Az Indiana állambeli Garyben látta meg a napvilágot, nyolc testvére volt. Az MTVA Sajtóadatbankjának anyaga.

52,6 milliót fizet az MTVA Rogán Cecíliáék szépségversenyéért Pontosan ugyanannyit kapott a Digital Minds Kft., mint tavaly.
A NAIH elnöke szerint Hadházyék online aláírásgyűjtése problémás Péterfalvi Attila a Magyar Nemzet hasábjain ment neki az Európai Ügyészségért kampányoló független képviselőnek.
Hiába ömlik a közpénz az állami médiába, nagy veszteséget hozott össze az MTVA 101 milliárd forintot költöttek el az MTVA-nál egy év alatt, így 2,3 milliárd forint lett a veszteség, év közben pedig finanszírozási problémákat is kezelni kellett.

Nősülésre adta a fejét Forró Bence Az MTVA műsorvezetője októberben megkérte párja, Flóra kezét, de házasságkötésüket idén lakásvásárlás előzte meg. Jövőre azonban az esküvőt is megtartják a szerelmesek.
TASZ: Nem adott igazat a köztévénél bántalmazott képviselőknek a bíróság, mert nem verték meg őket eléggé Az MTVA székházából tavaly decemberben erőszakkal eltávolított képviselők, Szél Bernadett, Hadházy Ákos és Varju László a Társaság a Szabadságjogokért segítségével pótmagánvád-indítványt nyújtottak b...
Szépen hoznak Mészáros Lőrincék konyhájára az MTVA-s hirdetések Közel másfél milliárd forint tiszta haszonnal zárta a tavalyi évet az Atmedia.
Beválasztották az EBU egyik bizottságába az MTVA jogtanácsosát Tarr Péter bekerült a 18 fős Jogi és Közkapcsolati Bizottságba.