Fábryra is rámozdultak az MTVA biztonsági őrei, amikor be akarta engedni Hadházyékat

Éppen kifelé tartott, és felajánlotta a kártyáját.

2019. április 15. 14:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ismét az MTVA székházánál akciózott az ellenzék Többek között Hadházy Ákos, Szél Bernadett és Tordai is be akart jutni az épületbe. Kiáltványuk is van.

Könyvtárak sínen és négy keréken Budapesten 1973-ban kezdtek működni a menetrend szerint érkező könyvtárbuszok. Az MTVA fotóarchívumából válogattunk.
Tízmilliókért blogol a fideszes holdudvar az MTVA felületein Schmidt Mária, ifj. Lomnici Zoltán, a Századvég vezető elemzője és politikusok is szerepelnek a listán.
A régi reklámokat valamiért jobban szeretjük Az MTVA fotóarchívumának segítségével elevenítünk fel néhányat közülük.
Pert nyert a közmédia az RTL-lel szemben A bíróság szerint a csatornának tűrnie kell a kritikát és a nem tetsző véleményt az MTVA-tól.

Negyedmilliárdot kapott tavaly Pintér volt cége az MTVA őrzéséért A Civil Zrt. egy keretszerződés alapján őrzi a közmédia épületeit, illetve lát el ugyanott recepciós szolgáltatásokat. Közérdekű adatigénylésben kérte ki a hvg.hu újságírója, hogy tavaly mennyi pénzt...
Havi bruttó 700 ezret kap az MTVA volt kommunikációs vezetője a Szegedi Egyetemtől Kobza Miklós, Orbán Facebook-oldalának volt kezelője az egyetem kommunikációjában segít. De a helyi Fidesszel is kapcsolatban van.
Az M3-as tévécsatorna vagy megszűnik, vagy nem, de az biztos, hogy a műsorok fent lesznek a neten Az MTVA-nak nem kell a szomszédba mennie ötletekért, hogy úgy magyarázzon, hogy közben nem magyaráz.
Székházbalhé után korlátozhatják a képviselők jogait Vizsgálják felül az országgyűlési képviselők belépési jogáról szóló szabályozást ezt javasolja a parlament igazságügyi bizottságának KDNP-s elnöke az Index szerint. Az állásfoglalást Kövér László há...
75 éves a soul királynője, Diana Ross Diana Ross, a soul zene királynője, aki több mint 100 millió eladott lemezzel büszkélkedhet, március 26-án ünnepli hetvenötödik születésnapját. Az MTVA Sajtóadatbankjának portréja:
Szécsi Pál 75 éves lenne Március 19-én (más források szerint március 20-án) lenne hetvenöt éves Szécsi Pál, minden idők egyik legnépszerűbb hazai könnyűzenei előadója. Az MTVA Sajtóadatbankjának portréja.