Milyen már? Az Apple-nek csinál konkurenciát, miközben az Apple igazgatótanácsában ül

Egyelőre nem áll fel az Apple igazgatótanácsából a Disney cég vezére, de folyamatosan figyeli a helyzetet. Az ok: mindkét vállalat elindítja saját streaming szolgáltatását.

2019. április 15. 17:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ritka videó: ilyen furcsa telefonon dolgozott az Apple az iPhone előtt Képeket már meg lehetett nézni arról a telefonszerű eszközről, amelyen az Apple dolgozott még a 90-es évek elején. Most viszont egy videón látható működés közben a különleges berendezés.

Egyesek már láták az Apple következő nagy dobását A befektetők kevésbé fókuszálnak az Apple egészségügyi szektort érintő terveivel, pedig azokat komolyan kellene venni - állítják a Morgan Stanley elemzői. A szakértők egyenesen azt vetítik előre,...
Váratlan bejelentkezés: 5G chipet adna el a Huawei, de csakis az Apple-nek Feladták a leckét az Apple-nek: a Huawei szívesen eladna neki 5G modemchipeket (biztosabbá téve az 5G-s iPhone mielőbbi megjelenését), no de mi a helyzet akkor a nemzetbiztonsági kockázattal?
Ki jöhet ki jól ebből? Úgy tűnik, össze fog veszni a Netflix és az Apple Meglepődve tapasztalhatták az iOS-es Netflixet appot használók, hogy váratlanul eltűnt egy fontos funkció az alkalmazásból. A Netflix magyarázkodik, sokan viszont az Apple TV+ szolgáltatás megjelenés...
Lenyűgöző képek! Itt vannak 2019 legjobb iPhone-nal készített fotói Az Apple saját pályázatot hirdetett meg.
Hamis iPhone-okkal verték át az Apple-t Két kínai diák több ezer hamis iPhone-t cseréltetett ki az Apple-lel garanciában, mire kiderült, hogy nagyszabású csalással verik át a cégóriást.

Az Apple Music lenyomta a Spotify-t Az Apple-nek több előfizetője van az Egyesült Államokban, mint riválisának.
A Google-től igazolt vezető kutatót az Apple Ian Goodfellow a gépi tanulás szakértője, a különleges projektekért fog felelni.
Olyan funkciót tehetnek az iPhone-ba, amit kötelezővé kellene tenni minden mobilban Egy nemrégiben nyilvánosságra került Apple-szabadalom egy olyan i-eszközt (iPhone-t, Apple Watchot) mutat, amelyik akár halálos gázok detektálására is alkalmas lehet.
Nagy bajba került az Apple az 5G miatt A Qualcommal folytatott háború miatt máshonnan kellene 5G-s modemeket szerezzen az Apple a 2020-as iPhone-okhoz, de úgy néz ki, hogy az Intel, a Samsung, a Huawei és a MediaTek sem jó választás, ezzel...
Belső informátor szivárogtatott arról, milyenek lesznek a 2020-as iPhone-ok Most először lehet arról hallani, milyen iPhone-okkal készül 2020-ra az Apple.
Egyszerre hozta az Apple, a Samsung és az Exxon Mobil profitját a világ legnyereségesebb cége A szaúdi állami olajvállalat, a Saudi Aramco volt 2018-ben a világ legnyereségesebb vállalata. Az Aramco 110 milliárd dollárt meghaladó profitja durván megegyezik az Apple, a Samsung és az Exxon...