A DK hitet tett a szélhámosság, a pártállam, a korrupció, a trágárság és az erőszak mellett

Igazi pártállami retró csemegével és aktuálpolitikai pornográfiával szolgált a vasárnapi DK-nagygyűlés a magyar közélet számára. Az igazából egyetlen teljesíthető politikai ígéretet meg nem fogalmazó nagygyűlésen a "tiszta" hangot a Trágárkaként elhíresült Nagy Blanka, a közélet tisztaságát Czeglédy Csaba, a becsületes és demokratikus politikusokat pedig a Gyurcsány házaspár képviselte.

2019. április 15. 17:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A DK törvényt módosítana, amiért befotóztak Nagy Blanka szoknyája alá A brit példa alapján akarják elérni, hogy ne lehessen szexuális visszaélés céljából lefotózni valakinek a ruha alatti fehérneműjét.

Gyurcsány szerint a DK egységes, kiszámítható és a legeurópaibb párt A DK megtartotta európai kampánynyitó rendezvényét.
Politikai pletykálkodásnak tartja Gyurcsány Ferenc az MSZP-s hangfelvételt A felvételen Tóth Bertalan arról beszél, hogy Gyurcsány Ferenc miatt nem jön össze az ellenzéki összefogás.
Tóth megtámadta Gyurcsányt Gyurcsány Ferencet szidták egymás között az MSZP vezetői - ez derül ki abból a hangfelvételből, amelynek leiratát a Magyar Nemzet hozta nyilvánosságra. A lap szerint a csaknem négy órás felvétel tanul...
Gyurcsány: Magyarország mostanában háborúban áll A DK kiáll az európai egyesült államok koncepciója mellett A Demokratikus Koalíció kiáll az európai egyesült államok koncepciója mellett, mert csak így van az országnak érdekérvényesítő ké...
Karácsonyék hivatalosan is szavaztak az MSZP-s szövetségről Nagy Blanka is majdnem felkerült az MSZP és a Párbeszéd közös EP-listájára.

Gyurcsány titokminisztere: Ez még mindig nem az igazság Szilvásy György levélben reagált arra, hogy az ügyészség közzétette a kémügyként elhíresült per vádiratát.
Gyurcsány szerint Orbán együgyű és hazaáruló A volt kormányfő értékelte a jelenlegi kormányfő beszédét.
Nagy Blanka cáfolja a kormánymédia vádjait Egyébként nem zavarja a csaholás.
Gyurcsányék felszámolnák a TEK-et Magyarország védelmét akarja meggyengíteni Gyurcsány Ferenc és pártja, a DK - jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hidvéghi Balázs kifejtette: Európában az elmúlt években a tömeges migráci...
Hívei buktatták le Nagy Blankát Az MSZP annyira meg akarta védeni a balliberális oldal trágárkodó tiniszónokát, hogy a bíróságon lebuktatta az ellenőrzőjével. Kiderült, hogy Nagy Blanka nem is olyan kiváló tanuló, mint ahogyan azt m...
Kövér elvette a szót, amikor Szabó Tímea az anyját emlegette Kövér: Szabó szégyellje magát, nem kocsmában van! Aztán még Kocsis Mátét is leteremtette. Gyurcsány is szót kért. Beszólások a parlamentben.