Vicces videót posztolt a magyar rendőrség, de az üzenete kőkemény

A rendőrség új videója egy nagyon komoly problémára hívja fel a figyelmet.

2019. április 15. 18:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Felháborító: Megbüntette a rendőr az anyukát, mert ezt csinálta az auóban Lehetett volna benne több emberség.
Felejtse el a sütőport! Így ejtse csapdába a hangyákat Amint beköszönt a melegebb idő, a kíváncsiskodó szorgos hangyák is megjelennek. Aki nem szeretné vegyszerrel kiirtani őket, az próbálkozhat pár természetes dologgal. A sütőport és a szódabikarbónát mindenki ismeri, ezért lássuk a többi lehetőséget!  1. A hangyák nagyon szeretik az édeset, ezért a cukor az egyik ellenségük.
Szuper tippek, hogy drágábbnak tűnjön a lakásod! Amíg nem keresel rengeteg pénzt, addig ezek a trükkök is jók lesznek.
15 milliót költött plasztikára ez a lány! Megőrülnek érte a férfiak! Fotók Gyerekkorában sokan csúfolták, ma már senki sem ismerné fel.
Teljesen lebénult a csinos magyar műsorvezető Teljesen lebénult a szervezetében lévő gyulladás miatt, majd a gyógyszerek hatására újabb betegség támadta meg a magyar műsorvezetőt.
Hangulatos gyógyfürdők a fővároson kívül: nem sokan ismerik őket Igaz, Budapestet szokás a gyógyvizek városaként emlegetni, de a fővároson kívül is van lehetőség kellemes, meleg fürdőzésekre.

Top hírek:
Tényleg hasznos a monitorszemüveg? Hogyan védi a szemet a képernyőtől? Nem a divat kedvéért hordanak egyre többen dioptria nélküli szemüveget a munkahelyükön.
Ő volt Kató néni - A 61 éves Ihos Józsefet alig ismerni fel Ihos Józsefet Kató néni szerepében szerette meg az ország.
Kibírja a párkapcsolat a kisbabás időszakot? A tudósok szerint ezen múlik Ez a hormon jelzi előre, együtt marad-e a pár, vagy sem.
Szeretem magamat úgy definiálni, mint egy hűséges kurva Egy szingli, huszonéves, női olvasónk írt, aki azt mondja, szereti a szexet és stabil kapcsolatra vágyik. Azt hiszi, minden ujjára jut egy férfi...?
II. Erzsébet azt is megteheti, hogy két születésnapja legyen egy évben
Horoszkóp: Április 23., Kedd Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 23-án is!