Szamurájkarddal, késekkel támadtak egy BMW utasaira Cegléden

A bíróság letartóztatta az elkövetőket.

2019. április 15. 19:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Éles a migráció elleni küzdelem A bevándorlás elleni küzdelem támogatását kérte a választóktól a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken Cegléden, sajtótájékoztatón

Teljes útzárral indul a nap a 4-es főúton Frontálisan összeütközött két kisteherautó szerda reggel a 4-es főúton Cegléd közelében - közölte Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. A szóvivő elmondta: a 72....

Friss hírek
Füstölni kezdett, majd felrobbant egy parkoló Tesla Kínában
Összejött a Fucsovics-Cicipasz csúcsmeccs Barcelonában Az új generáció sztárja vár a magyar teniszezőre a második fordulóban.
Sainz együttérez Mick Schumacherrel A McLaren F1-es pilótája pontosan tudja, milyen egy többszörös világbajnok fiaként karriert építgetni, de a spanyol szerint a nagyobb médiaérdeklődés még akár előnyökkel is járhat.
A franciák azt kérik: nevezzünk meg egy magyar emlékhelyet, aminek kiemelt védelemre van szüksége A Notre-Dame leégése után arra keresik a választ, hogyan lehetne jobban együttműködni, hogy megóvjuk az EU kulturális emlékeit.
Elfajult a Húsvét Kazsokon, egy férfi kapával támadt a szomszédjára De az kivédte az ütést!
Újabb robbanás volt Srí Lankán Hatástalanítása közben robbant fel egy bomba. Közben 87 újabb robbanószerkezetet találtak a főváros buszállomásán.

Zárlat volt a Nyugati pályaudvaron Tartós zárlat volt a budapesti Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között szerda délután, több vonat még késéssel közlekedhet; a Budapest-Cegléd vonalon fokozatosan áll helyre a menetrend tájékoztat...
Bozóttüzek miatt nem járnak a vonatok Cegléd és Szolnok között Jelentősen hosszabb menetidővel kell számolniuk az utasoknak.
Kigyulladt a nádas Cegléd külterületén Több hektárra terjednek ki a lángok.

Top hírek:
Békésen szerelte a családi parabolaantennát, amikor lelőtték nyílpuskával Éjszakai vadászok lehetnek a nem mindennapi wales-i eset elkövetői.
Játék nélkül is bajnok a PSG A párizsi csapat este kilenc órától már tét nélkül fogadhatja a Monacót.
Új elnöke lesz a Magyarnóta Szerzők és Előadók Országos Egyesületének A Magyarnóta Szerzők és Előadók Országos Egyesületének közgyűlése személyi kérdésekben döntött április 17-én olvasható az egyesület közleményében.
Folytatódik a veszélyeztetett növényfajok fennmaradását biztosító program a Pilisi Parkerdőben A botanikusok és erdészek közös célja, hogy a füvészkertbe telepített fajok stabil populációt hozzanak létre.
Kétszáz fölé emelkedett a halálos áldozatok száma Srí Lankán A halottak közt holland, kínai, török és portugál állampolgár is van.
Soros: Orbán egy szupergonoszt csinált belőlem Egy díjátadón tért ki a magyar kormány személyét érintő kommunikációjára.