Szamurájkarddal, késekkel támadtak egy BMW utasaira Cegléden

A bíróság letartóztatta az elkövetőket.

2019. április 15. 19:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Átadták az M4 újabb szakaszát Átadták az M4-es gyorsforgalmi út Cegléd és Abony közötti 10,8 kilométer hosszú szakaszát kedden.

Két hónappal a halálos gázolás után döntött a városvezetés, lassítják a forgalmat Megemelik a zebrákat és új közterületi kamerát szerelnek fel oda, ahol száguldozni szoktak Cegléden.

Friss hírek
Három négynapos hétvége lesz 2020-ban Március 15 és mindenszentek miatt viszont nem jár majd hosszú hétvége jövőre.
Egyre többen kötnek házassági vagy élettársi szerződést Nemcsak a kapcsolat megszűnése esetén segítheti a feleket állítja a kamara.
Emma Stone Spice Girls koncerten bulizott, az eredmény egy törött váll Ezzel pedig nem csak a saját, de a Disney életét is megnehezítette.
Peer Krisztián: Lehet, hogy elviselhetetlenebb alak vagyok, mint a legnagyobb szétcsúszás közepén Vajon meddig él Kádár János szelleme? És szabad e nyilvánosan beszólni G. Fodor Gábornak?
Teljesen lezárták a 71-est Balatonalmádinál Frontálisan ütközött két autó, nagy a torlódás.
Verekedéssé fajult egy politikai vita Siófokon A Petőfi-sétányon lévő balhénak a helyszínre érkező rendőrök vetettek véget.

Az elgázolt lány anyja előtt száguldoztak újra, a tanárnő felmondott a munkahelyén A Cegléden elgázolt lány édesanyja nem tudta elfogadni ahogy az önkormányzati képviselőként is dolgozó iskolaigazgató a temetést kezelte.
Kigyulladt 150 lucernabála Cegléden A város külterületén péntek kora reggel kaptak lángra a bálák. A tűzhöz a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik három vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálato...
Összeáll az ellenzék Cegléden, hogy legyőzzék a Fideszt Négy párt és egy civil szervezet működik együtt, várják mások csatlakozását is.

Top hírek:
Gazdagoknak árulta feketén a bébielefántokat egy Srí Lanka-i vadvédelmi vezető Évente több tucat állatot adtak el a Srí Lanka-i elitnek, az elefántanyákat általában legyilkolták.
A modern autóipari beruházások a magyar gazdaság fejlődésének kulcsa Az autóipari termelés idén már 11 százalékkal nőtt.
Kálmán Olgáék aktivistái akadályozták a Hír TV munkáját A sajtószabadságért aggódó, Gyurcsány Ferenc fémjelezte Demokratikus Koalíció aktivistái fizikailag akadályozták a Hír TV stábjának munkáját.
A Huaweit érintő szakciók ellenére is kapható lesz itthon a Honor 20 okostelefon Ez a készülék ősszel ráadásul még az Android Q operációs rendszert is megkapja.
Cimitirul militar din Valea Uzului - Miercuri se vor întâlni experţii din cadrul ministerelor apărării din România şi Ungaria Bucureşti, marţi, 25 iunie 2019 (MTI) - Întâlnirea bilaterală cu reprezentanţii autorităţilor maghiare, iniţiată de către partea română şi care va avea ca subiect problema cimitirelor militare, în special situaţia cimitirului militar din Valea Uzului, va avea loc miercuri, la Bucureşti, a aflat portalul clujean de ştiri Maszol.
Eltörlik a vámokat az EU és Vietnam között Ha az Európai Parlament is rábólint.