Ki tudja találni a mesterséges intelligencia, ki éli túl a Trónok harcát?

2019. április 15. 19:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Trónok harca - 50 rémfarkas is feltűnhetett volna az Éjkirály elleni csatában A rész rendezője mesélt arról, hogy sok grandiózus jelenet volt tervben, aminek a rajongók nagyon örültek volna.

A Trónok harca rendezője most kapott észbe, hogy megmagyarázza a sötétre sikerült deresi csatajelenetet Ő is megindokolta, miért volt rossz a képminőség.
Már forog az első Trónok harca-előzménysorozat A történet az eredeti széria előtt 5 ezer évvel játszódik.
Nemet vált a Trónok harca színésznője Férfi bőrébe bújik Sansa. So­phie Turner formálja meg a fia­tal Boy George-ot a brit zenész életéről szóló filmben.
Erre senki sem számított! Férfiként láthatjuk viszont a Trónok harca színésznőjét, Sophie Turnert Alig ért véget a Trónok harca, máris új szerepet ajánlottak a Sansa Starkot megformáló Sophie Turnernek. A 23 éves színésznő meglehetősen rendhagyó feladatot kaphat: a Culture Club nevű banda frontemb...
A Trónok harca színésznője is jobb halált szeretett volna Cersei Lannisternek Nemcsak a rajongók, Lena Headey maga is elég csalódott, amiért egyszerűen egy tégla vágta kupán nyolc évad gonoszkodás után.

Trónok harca = Bosszúállók
A Trónok harca színésznői a Széchenyi fürdőben süttetik magukat Úgy tűnik, Sophie Turner lánybúcsújának Budapest a jelenlegi állomása.
Sophie Turner csak viccből ment el a Trónok harca meghallgatására, és a szülei előtt is titkolta, hogy visszahívták egy következő körre Hoppá! Sophie Turner nem árulta el a szüleinek, hogy elment a Trónok harca meghallgatására! A nyolc évadot megélt sikersorozat világhírnévhez juttatta az összes szereplőt, ám egyikük, Sophie Turner...
A Trónok harca Robb Starkja szeret meztelenül forgatni Richard Madden Amy Adams-nek mesélt arról, hogy a legkényelmesebb neki.
Chivalry 2 - olyan durva lesz, mint a fattyak csatája a Trónok harcában 64 fős összecsapások és átdolgozott harcrendszer várnak bennünket.
A legjobb mobiljátékok a héten A Trónok harca félkarú rablóval elértük mindennek a csúcsát... vagy mélyét.