Ki tudja találni a mesterséges intelligencia, ki éli túl a Trónok harcát?

2019. április 15. 19:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Emiatt nem nézi a Trónok harca Jaime Lannisterének családja a sorozatot Sem lányai, sem felesége nem lett rajongója a szériának.

Másfél perc, ami örökre tönkreteszi a Trónok harca főcímét
Kínos: szülinapi bulin fecsegte ki a sorozat titkait a Trónok harca színésznője A Trónok harca Gillyje elárulta: jobb, ha nem is kérdezik a nyolcadik, befejező évad titkairól, ugyanis inkább semmit nem mond, nehogy kikotyogjon pár titkot. Megint. Hannah Murray ugyanis állítólag o...
Életemben először megnéztem egy részt a Trónok harcából, és rájöttem, hogy egész gyerekkoromban hazudtak nekem Ezelőtt semmit sem láttam ebből a kardozós-sárkányos meséből, de most megnéztem minden épeszű ember helyett. Temetni jöttem a civilizációt, nem dicsérni.
Joe Jonas beöltözött Sansa Starknak a Trónok harca évadnyitójára Így még nem láttuk Joe Jonas-t. Se Sansa Starkot.
Döbbenetes a hasonlóság: a Trónok harca sztárja és a pakisztáni pincér ikrek is lehetnének Peter Dinklage és Rozi Khan ikrek is lehetnének.

Trónok harca: rövid lesz a vég kezdete Másfél éve nézők milliói várták ezt a vasárnap estét. Az estét, amikor elkezdődik a Trónok harcának nyolcadik évada, amelyben lezárul a televíziózás történetének legmonumentálisabb filmeposza.
A jövő szar, akárcsak a múlt Ezt a részeg Tyrion mondja, Joffrey pedig meglakol tetteiért. Trónok harca gyorstalpaló, 5. évad.
Már Trónok harca spoilereket is lehet rendelni
Mi lesz a Trónok harca vége? Jon és Dany kézenfogva elfoglalják a Vastrónt, és mellettünk boldogan ugrándozik Tyrion? Nem igazán hiszünk a happy endben, és nem is vágyunk rá. Index Trónok harca 2019, esélylatolgatás.
A Trónok harca nevelte ki Hollywood mai utánpótlását Ismeretlenekből teremtett sztárokat a sorozat, de olyan színészek is vannak, akik azóta csak bűnrossz filmekben szerepeltek. Index Trónok harca 2019 - első rész.
A Trónok harca sztárja először beszélt a súlyos betegségéről A színésznő fotókat is mutatott a kezelésről.