A gazdálkodók uniós támogatásának összhangban kell lennie a környezetvédelmi követelményekkel

Az ágazatnak is hozzá kell járulnia a környezetvédelmi szempontok érvényesüléséhez.

2019. április 15. 20:22

A cikk folytatása...Friss hírek
A bíróságon sikerült elérni, hogy ne legyen teljesen lezárva az idei Pride Ugyan maradnak a kordonok, de minden útkereszteződésben lehet majd csatlakozni a felvonuláshoz.
100 év alatt harmadszor lett magyar – fotók   Az éppen 100 éve, 1919. április 23-án született Geréd Margit kettős állampolgár lett. 
Studiu: populaţia României scade la 16,7 milioane până în 2031, ponderea maghiarilor rămâne neschimbată Cluj-Napoca, marţi, 23 aprilie 2019 (MTI) - Un studiu publicat marţi pe portalul Erdélystat.ro arată că până în 2031 populaţia României va scădea la 16,7 milioane de locuitori, şi numărul maghiarilor va scădea, dar ponderea acestei minorităţi se va menţine în jurul procentului de 6,5 la sută.
Maghiarii din Ucraina salută victoria lui Volodimir Zelenski la prezidenţiale Ujhorod, marţi, 23 aprilie 2019 (MTI) - Uniunea Culturală Maghiară din Ucraina Subcarpatică (KMKSZ), organizaţia reprezentativă a maghiarilor din Ucraina, salută, într-un comunicat de presă de marţi, victoria de la alegerile prezidenţiale a lui Volodimir Zelenski şi îşi exprimă speranţa că după alegerea noului preşedinte Kiev-ul va înceta politica sa îndreptată împotriva maghiarilor.
John Travolta Pitbull miatt lett kopasz Újabb jel, hogy egy szimulációban élünk. Dale!
Az évtized szaharai porvihara vonul át Magyarországon Több tízmillió tonnányi szaharai por került most a légkörbe.

Top hírek:
Van valami böhöm és csillogó dolog Japánban, ami most Guinness-rekordot döntött
Arany fürdőkád lett Guinness-rekorder Elkészült a világ legnagyobb súlyú arany fürdőkádja.
20 milliós csalásért 300 ezres büntetést szabtak ki egy kis párt vezetőjére 300 ezer forint pénzbüntetéssel sújtott le rá a törvény.
Szijjártó: Juncker európai vezetőként megbukott A külügyminiszter megbukott vezetőnek nevezte Junckert.
15 éves Rómeó és Júlia musical az Arénában! Szereposztás és jegyek itt 2019. szeptember 14-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lesz látható a Rómeó és Júlia musical. A nagysikerű darabra már árulják a jegyeket. ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA! Ha nem akarsz lemaradni a musical szereposztásáról, akkor kövess minket a Facebookon, hiszen folyamatosan beszámolunk majd a fejleményekről.
Legalább huszonöten meghaltak egy bolíviai buszbalesetben Az Andok oldalába vájt úton próbált előzni a busz, de karambolozott és a szurdokba zuhant.