Lehet-e nemet mondani egy felcsúti jelöltre?

A Magyar Tenisz Szövetség vezetése ellen hűtlen kezelés a vád, de a fideszes elnök, Szűcs Lajos visszaverheti a Felcsútról érkező kihívót. Feszült percek lehetnek kedden a közgyűlésen.

2019. április 15. 22:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tóni ebben a kocsmában biztos nem volt Rogán Antal szülőfaluja nem olyan, mint egy kelet-magyarországi zsákfalu, és nem is olyan, mint Felcsút vagy Kisvárda. Riport Szakonyfaluból.

A Magyar Tenisz Szövetség szerint nem mond igazat Fucsovics volt klubja Az MTSZ szerint minden alapot nélkülöz, és hamis állításokat tartalmaz a Nyíregyházi Talentum Tenisz Egyesület közleménye, amely szerint a szövetség mindenféle előzmény nélkül törölte a tagok közül ők...
A Felcsútról kirúgott edző elmondta a futballvalóságot A pályák jók, de nem tanítottak meg semmit a játékosoknak az akadémián.
Remekeltek a Kisvárda magyarja a Felcsút ellen Három magyar játékos van a Kisvárda FC keretében, közülük kettő gólt szerzett.
Bejegyezték a Felcsút elleni végrehajtást: háromnegyed év kellett hozzá A napokban két végrehajtást is bejegyeztek a Mészáros Lőrinc vezette alapítvány hivatalos nyilvántartásába.
A Haladás bemutatta a 110 százalékos helyzetet Nagy verést kapott a Felcsút Szombathelyen.

Álomszerűen gyarapodik Felcsút Tavaly látványosan megugrott a felcsúti adófizetők száma, ami az önkormányzati kasszában egyre több pénzt is jelent - derül ki egy, a testületi ülés elé vitt beszámolóból.
A zsoldos tulajdonos legszörnyűbb fajtája vagyok A Honvéd futballcsapatának összetéveszthetetlen stílusú tulajdonosa a magyar bajnokságról, az utánpótlásról, Felcsútról, milliárdokról, Lanzafaméról, bundáról és az MLSZ legnagyobb baromságáról. Inter...
Szűcs Lajos szénhordástól vált bivalyerőssé Nem sírja vissza a 2018-as évet Szűcs Lajos, az FTC korábbi világválogatott fedezete, akit előbb végbélpolippal műtöttek, majd elcsúszott, és combnyaktörést szenvedett.
A világ tetején a magyar kempósok Rengeteg, majdnem négyszáz kategóriában indulhattak a versenyzők a 15. Felcsút Kupa Nyílt Nemzetközi Kempo Bajnokságon. Több mint 130 magyar és szlovák versenyző indult. Nagy volt a tét, mert az ápril...
Felcsút szomszédságában pusztul nemzeti örökségünk
"Nem kell irigykedni! Dolgozni kell!" - A felcsúti tónak és szigetnek mindenki örül Vannak szép falvak Magyarországon, vannak sikeresek, és van Felcsút. A fociakadémia és a kisvasút után most tó épül szigettel a miniszterelnök falujában. Hétfőn egy mindössze 15 perces lakossági fóru...