Olyan családnál járt Orbán, ahol ő figyel a falon

Egy honosított családnál járt, de találkozott a háztájival is.

2019. április 17. 14:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

'Ami az adásból kimaradt' Orbán Viktor a kulisszák mögé is bepillantást engedett azzal a videóval, amit közösségi oldalán tett közzé. A felvételből kiderül, hogy miről beszélgetett a Kossuth Rádió műsorvezetőjével még az adás ...

Ennyi mindent még nem tudott meg Orbán Viktorról egy nap alatt Mit reggelizik, kivel ebédel, hogyan hárítja el a HVG kérdéseit a miniszterelnök nagyot ment ma a közösségi médiában.
Merész antré az új szlovák államfőtől Budapesten Egynapos hivatalos látogatáson tartózkodott csütörtökön Budapesten Zuzana Čaputová, Szlovákia új köztársasági elnöke. Az államfő magyarországi bemutatkozása nem merült ki a protokolláris kézfogásokban...
Véleménycikkben állt ki Orbán Viktor mellett Ulrich Bettermann üzletember Büszke arra, hogy Orbán Viktort a barátai közé sorolhatja.
Orbán embereit és Orbán szövetségesének embereit is leszavazzák az európai liberálisok A 7-es cikkely szerinti eljárásra hivatkoznak, a Momentum is nemmel szavaz.
Orbán Viktor: Európában egyre inkább a regionális együttműködésre kell figyelni - a nap hírei A Fidesz-KDNP EP-delegációjának vezetője arra számít, hogy fontos területet irányíthat majd Trócsányi László uniós biztos-jelölt. A regionális együttműködés fontosságát hangsúlyozta a magyar kormányfő...

Békés tüntetőket hurcoltak el rendőrök Orbán baráti diktatúrájában (videó) A tiltakozókat bábuként gyűrték a rabszállító kocsikba: már azzal is törvénysértést követtek el, hogy az utcára mentek. (Külföld)
Orbán Balázs: Aki a hazát szolgálja, minden támogatást megérdemel Orbán Balázs szerint a most végző hallgatók olyan diplomát szereztek, ami a Kárpát-medencén túli világ megismerésére is képesít.
Orbán főtanácsadója szerint a háború sújtotta Líbiából menekülők politikai nyomásgyakorlás eszközei Bakondi György szerint az egész ügy a kötelző kvótákról szó.
Ha a kormány lassítani akarja a népességfogyást, akkor béremelésre és bérlakásokra van szükség Orbán Viktor a világ összes pénzét ráöntheti a magyar nőkre, a demográfiai fordulat akkor is elérhetetlen marad. Viszont a születések számának emelése lehetséges, ehhez viszont jóléti intézkedések kel...
"Orbán Viktor kormánya elüldöz egy amerikai intézményt Budapestről" Kongresszusi képviselők jártak szerdán a CEU-n.
Gerendai Károly: Kampánybeszédnek nincs helye a fesztiválon, de az Orbán-videó nem az volt A Sziget egykori főszervezője szerint politikai hangulatkeltés volt azon háborogni, hogy Orbán a Volt Fesztivál nagyszínpadán zavarta haza az oroszokat tízpercenként.