"Az Európai Néppárt ítélje el Kelemen Hunor Ukrajnából történő kitiltását!"

Több magyar EP-képviselő levélben fordult Joseph Daulhoz, az Európai Néppárt (EPP) elnökéhez, hogy ítélje el Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnökének Ukrajnából történt kitiltását - közölte Bocskor Andrea fideszes EP-képviselő az MTI-hez eljuttatott közleményében szerdán.

2019. április 17. 19:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Weber és Timmermans egyetért abban, hogy az iszlám hozzátartozik Európához Manfred Weber, az Európai Néppárt európai parlamenti választási csúcsjelöltje az Európai Szocialisták Pártjának vezető jelöltjével, Frans Timmermansszal vitázott a ZDF német országos köztelevízióban c...

A fordítókon is spórolt Manfred Weber, csakhogy több maradjon a zsebében Ezúttal a profi tolmácsok költségein spórolt az Európai Néppárt (EPP) csúcsjelöltje.
Még több hónapig jöhet szennyezett olaj Magyarországra Ukrajnából Mintegy 350 ezer tonna szennyezett olaj van még mindig Ukrajnában.
Berlusconi szerint az Európai Néppárt szövetségre léphetne a konzervatívokkal és a nacionalistákkal Együttes erővel alakíthatnák át Európát.
Alegeri europarlamentare - Hunor Kelemen: trebuie să fim acolo unde se decide transformarea UE Cluj-Napoca, miercuri, 8 mai 2019 (MTI) - Potrivit preşedintelui UDMR Kelemen Hunor, şi maghiarii transilvăneni trebuie să fie prezenţi în Parlamentul European, acolo unde se decide transformarea UE.
Meg tudja buktatni Orbán Viktor Manfred Webert? A magyar kormányfő váratlan húzással kihátrált az Európai Néppárt csúcsjelöltje mögül. Ha jó stratégiát választ, akár az egész rendszer, ezzel együtt Weber széke is meginoghat.

Nem tiszta, hol landolnak a Fideszre adott szavazatok Nem sieti el az Európai Néppárt (EPP) a Fidesz pártbeli tagságának vizsgálatát. Május 26-áig aligha történik már bármi is, így viszont a választók pont a lényeggel nem lesznek tisztában a szavazófülk...
Weber üdvözölte Kurz javaslatát az uniós szerződés újratárgyalására Manfred Weber, az Európai Néppárt csúcsjelöltje vasárnap üdvözölte Sebastian Kurz osztrák kancellár javaslatát az uniós szerződés újratárgyalására.
Kelemen Hunor szerint diverziókeltés az erdélyi magyarok kettős szavazásával való riogatás A politikus hangsúlyozta, mindenki csak ott szavazhat, ahol az állandó lakhelye van.
Surján László: A néppárt egyre kevésbé kereszténydemokrata A néppárt soha nem tudott abszolút többséget szerezni az Európai Parlamentben, ezért mindig rossz kompromisszumokat kötött – ezzel indokolta az Európai Néppárt támogatottságának csökkenését ...
Előretörtek a magyar cégek Csaknem hatezer olyan, kizárólagosan magyar érdekeltségű cég működik már, amelynek árbevétele meghaladja az egymilliárd forintot. Noha arányaiban csökken a külföldi cégek száma hazánkban, egyre több...
Kelemen Hunor védi Úzvölgyét a román arogancia ellen Levélben kérte Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke Viorica Dancilát, Románia miniszterelnökét, hogy az ügy tisztázásáig közigazgatási úton állítsa le az úzvölgyi ka...