Mi Hazánk: Egyre többen választják a harmadik utat

Egyre többen választják a Mi Hazánk Mozgalom által kínált, a balliberális tömböt és a Fidesz rendszerét egyaránt elutasító harmadik utat mondta a párt elnöke szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.

2019. április 17. 21:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Mi Hazánk: Határozatlan időre hosszabbítsák meg a kilakoltatási moratóriumot! A devizahitelesek érdekében tett intézkedések többségében vagy hatástalanok voltak, vagy azoknak segítettek, akik nem feltétlenül a legrászorultabbak emelte ki Apáti István.

Fordulat: mégis mehetnek Toroczkaiék Törökszentmiklósra Demonstrációt tarthatnak, viszont nem vonulhatnak írta a Mi Hazánk elnöke.
A Mi Hazánk kifogásolja, hogy az RTL csak a cigánybűnözés szót kisípolva hajlandó leadni a kampányfilmjüket Az RTL Klub szerint az alaptörvénybe ütközik a hirdetés tartalma, mert a közlés nem irányulhat nemzeti, faji, etnikai közösség megsértésére.
Nemzeti Légiót hozott létre a Mi Hazánk Nemzeti Légió elnevezéssel honvédelmi, hagyományőrző szervezetet hozott létre a Mi Hazánk Mozgalom - jelentette be a párt elnöke kedden sajtótájékoztatón, Budapesten
Visszahívja delegáltját a Mi Hazánk, mert nem szavazott Czeglédy mentelmi joga ellen Az volt a baj, hogy kizárólag jogi szempontok szerint döntött, és nem egyeztetett a párttal.
A rendőrség nem engedélyezi Toroczkaiék törökszentmiklósi erődemonstrációját A Mi Hazánk, a MIÉP és a Független Kisgazdapárt május 21-re tervez felvonulással egybekötött tüntetést.

Letartóztatták a törökszentmiklósi verekedőt Három embert vert meg az elmúlt hetekben, miatta hirdetett vonulást a Mi Hazánk Mozgalom.
A Magyar Gárdához hasonló szervezetet alapít a Mi Hazánk A Magyar Gárda szellemiégét és eszmeiségét élesztenék fel.
Fülöp Erik: A Mi Hazánk mindenféle migrációt elutasít A Mi Hazánk szigorúan újra alkotná a büntető törvénykönyvet.
A Mi Hazánk a kilakoltatási moratórium meghosszabbítását kezdeményezi A rendkívüli ülésen számít a Mi Hazánk valamennyi párt támogatására.
Mi Hazánk: Családbarát felsőoktatás és foglalkoztatás kell a több gyermekért A Mi Hazánk Mozgalom szerint családbarát felsőoktatásra és foglalkoztatáspolitikára van szükség ahhoz, hogy több gyermek szülessen Magyarországon jelentette ki a párt elnökhelyettese vasárnap sajtótá...
Választási csalással vádolja a Jobbikot a Mi Hazánk Választási csalással vádolja a Jobbikot a Mi Hazánk Mozgalom, ezért választás rendje elleni bűncselekmény gyanúja miatt tett feljelentést pénteken Budapesten a Mi Hazánk kampányfőnöke