Kormányinfó: nem lesznek egyéni nyugdíjszámlák

Szerdán ülésezett a kormány. Gulyás Gergely elmondja, miről döntöttek.

2019. április 18. 10:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gulyás Gergely: Elfogadhatatlan a CEU-s professzornő gyűlöletkeltése Soros György egyeteme nem határolódott el a megnyilvánulástól.

Gulyás Gergely a Kereszténydemokrata Esten Minden vitában erőteljesen részt kell venni, nem megriadva a címkézéstől. A szembenállók ugyanis érvek híján a címkézéssel élnek, a legsúlyosabb címke ma a populista. Aki szembe megy a fősodorral, a...
Gulyás Gergely: A Velencei-tó egy kihasználatlan aranybánya A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a Velencei-tó lehet a következő évtized turizmusfejlesztésének nyertese.
Gulyás szerint Magyarország hamarosan nettó befizetője lesz az Európai Uniónak Gulyás Gergely szerint az Európai Unió következő költségvetése lesz az utolsó, amelyhez Magyarország nem nettó befizetőként járul hozzá, hanem több forráshoz juthat, mint amennyit a tagságért fizet......
Gulyás Gergely is rendesen megkapja a magáét Villám Gézától A miniszterelnökséget vezető miniszter egy nemrégi Kormányinfón adott sajtótájékoztatóját értlmezték újra.
Gulyás Gergely: Európa ma bajban van A kormány legfontosabb feladata, hogy lehetővé tegye a megmaradást és a gyarapodást.

Hiába tiltották be, Gulyás Gergely csak politizál a piacon A piacokon elvileg betiltották a politizálást, ehhez képest Gulyás maga rakott ki róla képet, hogy épp azt csinálja.
Pártcsaládot nem keresünk, de szövetségeseket igen „Amíg tagja a Fidesz az Európai Néppártnak, addig erre a szövetségre koncentrál. Az EP választásokon pedig a Néppárt tagjaként veszünk részt.” – mondta Gulyás Gergely miniszterelnö...
Európa egy erős, stabil Törökországban érdekelt Gulyás Gergely a 12. Isztambuli Biztonsági Konferencián vett részt.
Gyurcsány a gyurcsánynézásról és a nemzet tragédiájáról A DK elnöke szerint nekik Gulyás Gergely szintjére nem szabad lesüllyedniük.
Nem döntött a kormány az egészségügy nagy átalakításáról Egyelőre nem sikerült átvinni Kásler Miklós több száz oldalas egészségügyi reformját, abból most csak néhány pont valósul meg a Gulyás Gergely által a Kormányinfón bejelentett intézkedések alapján. .....
Hazaárulásnak minősítette Gulyás Gergely a kémügyként elhíresült esetet A miniszter szerint normális ember nem csinál ilyet.