Leégett egy raktár Franciaországban: kétmillió palack bor semmisült meg

Egy olyan raktár égett le Bordeaux-ban, ami tele volt finomabbnál finomabb borokkal, melyeket már senki sem kóstolhat meg.

2019. április 18. 10:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Huszonnégy éves anyukát gyilkolt meg egy szír migráns Franciaországban A rendőrség gyanítja, hogy a gyilkosság előtt meg is erőszakolta áldozatát a migráns.

Híres párizsi műemléket foglaltak el a migránsok Közel ezer afrikai migráns tüntetett azért, hogy letelepedhessenek Franciaországban.
Hiába a tiltakozás, megadóztatják a techcégeket Franciaországban Elfogadták azt a törvényt Franciaországban, amely adót vet ki a digitális szolgáltatásokra.
Megvonják az állami támogatást a homeopátiás szerektől Franciaországban Két év alatt az összes szer támogatását nullára fogják csökkenteni.
Franciaország kötelezné a Facebookot, hogy egy nap alatt tüntesse el a gyűlöletkeltő tartalmakat Szigorú jogszabályt fogadott el az online gyűlöletbeszéd szabályzásáról a francia alsóház.
A spanyolok lesöpörték a franciákat a női kosár-Eb döntőjében Franciaország sorban negyedik Eb-döntőjét bukta.

Franciaország az első döntős a kosárlabda Eb-n A franciák a magyarokat kiejtő briteket legyőzve jutott a fináléba, ahol a házigazda Szerbia vagy a címvédő Spanyolország lesz az ellenfele.
Perelnek Michael Jackson rajongói Beperelték Michael Jackson rajongói azt a két férfit Franciaországban, akik azzal gyanúsítják a popsztárt, hogy szexuálisan zaklatta őket. Wade Robson és James Safechuck a Leaving Neverland című dokum...
Kakaskukorékolás miatt perel egy házaspár Franciaországban Gazdája szerint az az állat dolga, hogy kukorékoljon.
Újra fellángolt a burkinivita Franciaországban Felháborodást keltett muzulmán nők egy uszodai akciója. Aktivizálódtak a jobboldali radikálisok. (Külföld)
Magic: The Gathering Arena - hírességek csapnak össze a következő nagy tornán Franciaország, Németország és az Egyesült Királyság influencerei profi Magic játékosoktól tanulhatnak, majd egymással kell megmérkőzniük.
Ez is megtörtént! Sophie Turner és Joe Jonas szintén Franciaországban mondták ki egymásnak a boldogító igent ezen a hétvégén Most már hivatalosan is.