Zuckerbergék még az e-mailekhez is hozzáfértek

Azt írják, már bánják, és a jövőben változtatnak majd ezen.

2019. április 18. 12:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Választási szövetségre lép a Fidesz az Összefogás Pécsért Egyesülettel Azt ajánlják a város polgárainak, hogy Vári Attilát válasszák Pécs polgármesterévé.
Az amerikai tinédzserek elektromoscigi-járványáért felelősnek tartott Juul vezérigazgatója azt mondja, sajnálja A terméket eredetileg nem a fiataloknak szánták.
Őszinte vallomással állt társai elé Aurelio A párbaj résztvevői lélekben próbáltak felkészülni arra, ami rájuk vár az összecsapáson. Aurelio el is érzékenyült, mikor búcsút vett a többiektől.
Jövőre megkezdődhet a bírák bérének rendezése Ősszel indulnak a konkrét viták az igazságügyi alkalmazotti és a bírói bérek rendezésének részleteiről.
Weisz Fanni sírva nézte végig férje lángolását A modellen már a begyújtás előtt eluralkodott a félelem, képtelen volt tartani magát, végigzokogta a játékot.
Könnyekben tört ki Csórics Balázs és kedvese, Adri A Futótűz kemény döntés elé állította a versenyzőket. A színművész és szerelme nehezen hozta meg a döntést, hogy ki legyen a gyújtó és ki a felgyújtott.

Top hírek:
A bátrak a bikákkal futottak Pamplonában A fesztivál idején szexuális jellegű bűncselekmény és egy dzsihadista letartóztatás is történt.
Ne nyissanak ajtót a rendőrnek! erre biztatják az illegális bevándorlókat Amerikában Az akció egyfajta kísérlet a szakértő szerint.
"A jelenlegi vezetés alkalmatlan" győztes pályázatában elődeit ekézi a Természettudományi Múzeum új vezetője Megszereztük a Természettudományi Múzeum augusztus 1-jétől hivatalba lépő, új főigazgatójának pályázatát. A még az MTM dolgozói előtt sem ismert dokumentumból kiderül, hogyan próbált az erős politikai hátszéllel érkező Bernert Zsolt számos ponton már pályázóként a kormány kedvében járni, hogyan emelné ki saját területét a többi közül, és nem utolsósorban: hogyan becsmérli már szinte komplexusosan az intézmény jelenlegi vezetőit.
Seth Rogent végre odaengedték Beyoncé mellé Habár az énekesnő inkább csak eltűrte.
Kezdik szabályosan bejelenteni az alkalmi munkásokat Idén júniusban 269 ezer bejelentett munkást regisztráltak.
Szabadlábra helyezték az olaszliszkai lincselés egyik elkövetőjét Az elsőrendű vádlottat még 2009-ben ítélték el.