Baleset miatt lezárták a Budaörsi út egy szakaszát

Két autó karambolozott.

2019. április 18. 13:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ki vannak éhezve a magyarok a jóféle nyugati haditechnikára Tízezrek özönlötték el a budaörsi repteret, hogy megnézzék a honvédség új tankjait, helikoptereit. Bemutatkoztak azért a felújított Mi-24-esek is.

A légierő felújított Mi-24-es harci helikoptereinek bemutatója a budaörsi honvédelmi napon

Friss hírek
Josh Brolin kislánya Budapesten mondta ki első szavait Remélhetőleg, a film nem lesz pocsék, hogy utána arról jusson eszükbe a magyar főváros.
Újabb játszótér épült fogyatékos és egészséges gyerekek számára Miskolcon A fogyatékossággal élő és ép gyermekek közös időtöltését lehetővé tevő játszóteret avattak fel, hatalmas támogatással.
Csak a sasszeműek szúrják ki - Te megtalálod ezeket a képeken? Csak az igazán profik veszik észre.
A Black Mirror megmutatja, hogy Miley Cyrus élete sem pont olyan, mint azt gondolnánk Kijött az összes Black Mirror-előzetes.
Végre láthatjuk, hogyan viselkedik a méz súlytalanságban
Jokha al-Harthi kapta a Nemzetközi Man Booker-díjat Az ománi írónő könyve az első arab nyelven írt regény, amely elnyerte a legjelentősebb kortárs irodalmi díjat.

Tömegeket vonzott a budaörsi haditechnikai bemutató Vasárnap előbb, már 8.45-kor lesz kapunyitás.
Megérkeztek a Leopard 2-es harckocsik A Budaörsi Repülőtéren csodálhatják meg az érdeklődők a hétvégén.
Igazi fenevadak parkoltak be a budaörsi repülőtérre: kezdődik a hadibemutató Nagy a készülődés a budaörsi repülőtéren, ahol a hétvégén haditechnikai bemutatót rendeznek. A múlt és a jelen harci eszközei közül már több is megérkezett a helyszínre. Mutatjuk.

Top hírek:
Erődemonstrációnak kevés volt Toroczkai tüntetése, de a hangulat utána is feszült volt Kevesebb, mint 500 ember ment el a törökszentmiklósi tüntetésre, ahová több ellentüntető csoport is érkezett. A tüntetésnek fél 9-kor lett vége, a tüntetők nagy része együtt hagyta el a helyszínt, a romák lakta részt egy időre lezárta a rendőrség. Elterjedt, hogy néhány tüntető mégis a helyszínre megy, a hangulat fél 10 fele nyugodott meg.
7 százalékkal drágultak a budapesti albérletek Budapesten 160 ezer forint az átlagos bérleti díj május közepén.
Egy köpés mutatta meg, milyen most az izraelilengyel viszony Lefelé haladó spirálba kerültek a lengyelizraeli kapcsolatok, a legújabb botrány amiatt robbant ki, hogy egy 65 éves izraeli polgár leköpte Lengyelország Izraelben akkreditált nagykövetét. A két ország közti vita évek óta tart, az alaphangot a 2018-ban életbe lépett lengyel holokauszttörvény határozza meg, és az utóbbi hetek varsói nacionalista tüntetései árnyalják.
Egy áldozat özvegye 276 millió dollárra perli a Boeinget A kereset szerint a repülőgépgyártó nem ismertette rendesen a 737 MAX 8 szoftvereit.
Ismét tudja fogadni a Mol, újra jön az olaj a Barátság vezetéken A Mol újra kész fogadni a kőolajat.
Egy fotós csaj száz menekült férfival a susnyásban A 2015-ös menekültválság és a folyamatos készenlét néha ijesztő, máskor abszurd helyzeteket produkált a határon. Íme néhány.