Jobbik: Összefogás kell a cigányság integrációjának sikeréhez

Ander Balázs szerint, ha a folyamat sikertelen lesz, akkor új Trianon fenyeget.

2019. április 18. 13:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Trianon és a nemzeti összetartozás Az Országgyűlés a nemzeti összetartozás évének nyilvánította 2020-at, a trianoni békediktátum századik évfordulóját

Friss hírek
Mikor születtél? Olyan szín illik hozzád?!
Szerelmi horoszkóp július 16-22.
Melyik a 8 legősibb szerencseszimbólum?
Szép éjszakát minden kedves olvasónknak A hétfőből ennyi bőven elég volt.
Választási szövetségre lép a Fidesz az Összefogás Pécsért Egyesülettel Azt ajánlják a város polgárainak, hogy Vári Attilát válasszák Pécs polgármesterévé.
Az amerikai tinédzserek elektromoscigi-járványáért felelősnek tartott Juul vezérigazgatója azt mondja, sajnálja A terméket eredetileg nem a fiataloknak szánták.

Trianon: Anglia és Franciaország is belátta, hogy hibázott A '30-as évek második felére London és Párizs is elismerte egy szolid határkorrekció jogosságát.
Parlamentul ungar - Anul 2020 a fost declarat Anul solidarităţii naţionale Budapesta, marţi, 18 iunie 2019 (MTI) - Parlamentul ungar a declarat, marţi, anul 2020, Anul solidarităţii naţionale, când se vor împlini 100 de ani de la semnarea Tratatului de pace de la Trianon.

Top hírek:
A bátrak a bikákkal futottak Pamplonában A fesztivál idején szexuális jellegű bűncselekmény és egy dzsihadista letartóztatás is történt.
Ne nyissanak ajtót a rendőrnek! erre biztatják az illegális bevándorlókat Amerikában Az akció egyfajta kísérlet a szakértő szerint.
"A jelenlegi vezetés alkalmatlan" győztes pályázatában elődeit ekézi a Természettudományi Múzeum új vezetője Megszereztük a Természettudományi Múzeum augusztus 1-jétől hivatalba lépő, új főigazgatójának pályázatát. A még az MTM dolgozói előtt sem ismert dokumentumból kiderül, hogyan próbált az erős politikai hátszéllel érkező Bernert Zsolt számos ponton már pályázóként a kormány kedvében járni, hogyan emelné ki saját területét a többi közül, és nem utolsósorban: hogyan becsmérli már szinte komplexusosan az intézmény jelenlegi vezetőit.
Seth Rogent végre odaengedték Beyoncé mellé Habár az énekesnő inkább csak eltűrte.
Kezdik szabályosan bejelenteni az alkalmi munkásokat Idén júniusban 269 ezer bejelentett munkást regisztráltak.
Majdnem 120 ezren szórakoztak az idei EFOTT fesztiválon Az idei 119 387 látogató újabb rekord.