15 méteres kútba esett egy ember Megyaszón

A tűzoltóknak sikerült őt életben kiemelni a kútból.

2019. április 18. 14:22

A cikk folytatása...Friss hírek
Radikálisan átszabná az autóvásárlás adóit az Orbán-kormány Az autóvásárláshoz és -behozatalhoz, valamint a cégautókhoz fűződő közterhek radikális átalakítására készül az Orbán-kormány: jelentősen csökkentenék a fizetnivalókat annak érdekében, hogy könnyebb és olcsóbb legyen kocsit cserélni, így megújuljon az elavult magyar járműállomány derül ki a hvg.hu birtokába került előterjesztésből.
Tarlós tehetetlenül vergődik
Nacsa Lőrinc: az új uniós vezetőknek a fiatalok gondjaival kell foglalkozniuk Az európai parlamenti (EP-) választás után hatalomra kerülő új uniós vezetőknek a kontinens fiataljainak valódi problémáival kell foglalkozniuk a bevándorlók támogatása és a külső igényeknek megfelelés helyett - mondta Nacsa Lőrinc, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnöke egy ked...
Bakondi: fontos, hogy a magyarok biztonságra voksoljanak Fontos, hogy a magyarok arra a pártszövetségre voksoljanak, amely biztonságot tudott teremteni - közölte Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában
Elájult az egyik TV2-s dolgozó, mikor a Jobbik bement a tévébe Jakab Péter akarta számon kérni, miért nem számolnak be a sajtótájékoztatóikról. Az élő adás közelébe nem jutott, viszont az egyik dolgozó rosszul lett az akció miatt. Jakab szerint terroristának nézte őket.
Az USA-légierő orosz harci gépeket fogott el Alaszkánál Az amerikai légierő gépei négy Tu-95MSZ típusú orosz hadászati bombázót és a két Szu-35-ös nehéz vadászbombázót fogtak el - közelítettek meg és kísértek - Alaszka partjainál - jelentette be kedden az Észak-amerikai Légvédelmi Parancsnokság (NORAD)

Top hírek:
Erődemonstrációnak kevés volt Toroczkai tüntetése, de a hangulat utána is feszült volt Kevesebb, mint 500 ember ment el a törökszentmiklósi tüntetésre, ahová több ellentüntető csoport is érkezett. A tüntetésnek fél 9-kor lett vége, a tüntetők nagy része együtt hagyta el a helyszínt, a romák lakta részt egy időre lezárta a rendőrség. Elterjedt, hogy néhány tüntető mégis a helyszínre megy, a hangulat fél 10 fele nyugodott meg.
Facebook: A Mediaworks megszegte a szabályzatot, zárolva marad hirdetési fiókja A Mediaworks a múlt héten arra panaszkodott, hogy a Facebook megtiltotta a kiadó oldalainak reklámozását. A HVG megkérdezte az amerikai céget, hogy a kiadóvállalat oldalai valóban zárolásra kerültek-e, és mi volt ennek az oka. Mint a válaszból kiderült: a Mediaworks megsértette a reklámszabályzatot, és ennek köze sincsen politikához.
Elhalasztották egy súlyosan beteg pécsi férfi kilakoltatását A férfit és feleségét devizahitele miatt lakoltatták volna ki, ezt most novemberig elhalasztották.
Egyelőre csúszik a ráckevei és a csepeli HÉV bevezetése a Belvárosba Két év után is csak a megvalósíthatósági tanulmány elkészítését kéri a kormány egy új határozatban.
Akár 18 évet is kaphat a férfi, aki járókelőkről tépett le aranyékszereket Különös visszaesőként ítélhetik el a győri rablót.
Halálos fenyegetést kapott az MSZP-s Komjáthi Imre A szocialisták feljelentést tesznek.