A magyarok, akik a londoni bankárokat etetik

Van egy üzlet a Cityben, ahol szinte csak magyarok dolgoznak. Minimálbéren kezdve, a belüket kidolgozva, sokszor csak pizzán élve szolgálják ki az angol elitet. Videó.

2019. április 18. 15:09

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rodri a Cityhez, Jesús pedig az Atletibe? Rodri a Cityhez, Jesús pedig az Atletibe? hir átigazolás spanyol Atletico Madrid Manchester City panucci k, 05/21/2019 - 14:42 ...

The Sinking City - öltönyben is harcolhatsz a csápos szörnyek ellen Sosem lehet elég jól kinézni egy lovecrafti horror kalandban.
Távozik a City csapatkapitánya Korábbi csapatához tér vissza.
A Manchester City átgázolt a Watfordon, 6-0-val övé a FA-kupa Pep Guardiola csapata a szezon összes hazai sorozatát megnyerte.
Mégis látható lesz TV-ben az angol FA Kupa döntője Mégis látható lesz TV-ben az angol FA Kupa döntője hir angol FA Kupa Manchester City Watford panucci cs, 05/16/2019 - 00:05 ...
Hiába lett bajnok a Manchester City, kizárhatják a BL-ből Állítólag egy szezonra eltiltanák az angol bajnokot.

Esélyt sem adott a "bajnoki döntőben" a City - videó Elképesztő meccsekkel zárult a Premier League.
A volt MU-sztárok csapata feljutott a profik közé A Salford City nagy utat járt be, Ryan Giggs és David Beckham most nagyon boldog, az Aston Villa és a Leeds tett lépést a PL felé.
Az Oklahoma City két játékosát is operálni kellett Alig várták, hogy végre orvoshoz mehessenek.
31 gólos, 50 milliós középpályást szemelt ki Guardiola Bruno Fernandes annyi gólt lőtt a középpályáról, mint még senki egy szezonban. Vinné a City.
Bombafenyegetés miatt kiürítették a Moszkva-City két felhőkarcolóját Utólag hamisnak bizonyultak a fenyegetések.
A Norwich és a Sheffield United már feljutott a Premier League-be, kialakult a playoff mezőny A Norwich és a Sheffield United már feljutott a Premier League-be, kialakult a playoff mezőny hir angol Championship panucci v, 05/05/2019 - 18:38 ...