Meryl Streep visszatért a sorozatokhoz

Meryl Streep sorozatszínésznő is! Nem a Hatalmas kis hazugságok lesz az első tévés szereplése.

2019. április 19. 11:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Meryl Streep a Hatalmas kis Hazugságok új évadában ismét bebizonyította, hogy zseniális színész Elképesztő ez a nő

A Trónok harcát könnyen elfelejtjük, ha ilyen sorozatok várnak ránk A júniusi sorozatajánlónkban a bőség zavarában nem jutunk szóhoz. Nagyon valószínű, hogy Meryl Streep például a Hatalmas kis hazugságokban kideríti, hogy ki ölte meg a fiát.
Meryl Streeppel erősít a Hatalmas kis hazugságok Az HBO folytatja sztárokkal teletűzdelt sikersorozatát, a Hatalmas kis hazugságokat, és tovább emeli a tétet: Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern és Zoë Kravitz mellé ugyani...
Meryl Streep rendet tesz a nemek között dúló harcban Kiállt a férfiak mellett Meryl Streep. A nőjogi élharcos, a 31-szer Golden Globe-díjra jelölt színésznő a Vanity Fairneknek leszögezte: Utálom, ha azt mondják, hogy a férfiak viselkedése mérgező. ...
Ennél ikonikusabb vörös szőnyeges premier is rég volt már: A Hatalmas kis hazugságok sztárjai mind együtt Reese Witherspoon, Nicole Kidman és Meryl Streep is!
Végre valami, amiben Meryl Streep nem tökéletes, Reese Witherspoon rájött, hogy mi az Megtaláltam az egyetlen tevékenységet, amiben Meryl Streep nem jó! lelkendezett Reese Witherspoon. A színésznő Ellen Degeneres műsorában elárulta: nemrég elvitte bowlingozni a Hatalmas kis hazugságok...

Reese Witherspoon még mindig csak gondolkozik a Dr. Szöszi 3-ról Pedig már egy éve belengették, hogy készül a folytatás. Plusz Witherspoon azt is elmondta, mi az egyetlen dolog, amiben Meryl Streep NEM jó.
Hiába a sziréna, BMW csapódott a mentőautóba Pedig a mentős még a szokottnál is óvatosabban közelítette meg a kereszteződést, ám sem ez, sem a megkülönböztető jelzés nem akadályozta meg a hatalmas ütközést a száguldó BMW-ssel.
Assassin's Creed Odyssey - hamarosan bemutatkozik a sztoriküldetés-szerkesztő? Minden jel arra mutat, hogy nemsokára saját történeteinkkel tölthetjük fel az Odyssey hatalmas világát.
Hatalmas fejlesztés jöhet Pest megyében: örülhetnek az autósok, bringások 4,2 milliárdból...
Hatalmas károkat okoztak az áradások Szerbiában Ahol visszahúzódott a víz, elkezdődött a takarítás.
Csak annak örülhetnek, hogy olcsóbban tudnak tankolni Az olajár a májusi hatalmas esés után júniusban sem tud talpra állni, az elemzők szerint a mostani bizonytalan helyzeten, inkább annak van nagyobb valószínűsége, hogy mérséklődni fognak az árak.