Tényleg hasznos a monitorszemüveg? Hogyan védi a szemet a képernyőtől?

Nem a divat kedvéért hordanak egyre többen dioptria nélküli szemüveget a munkahelyükön.

2019. április 22. 16:06

A cikk folytatása...Friss hírek
Van még remény? Ő mentheti meg Bradley Cooper és Irina Shayk kapcsolatát Erre senki sem számított.
Anya, lánya, unokája - július 21., vasárnap, 21.00 Ajánló - Szereplők: Jane Fonda, Felicity Huffman, Lindsay Lohan, Dermot Mulroney, Cary Elwes, Hector Elizondo, Garrett Hedlund
Luz Maria - 148. rész Gustavo nem tud tovább uralkodni az érzésein. Mirtha újra bosszút forral ellenük. Lucecita, a történtek után nem akar találkozni Gustavoval.
Áll az alku - kedd 20.40 Új résszel folytatódik az Áll az alku kedden 20.40-től a TV2-n!
Zolika három napig nem evett Bruce Willis miatt Az Áll az alku játékosa sokszor statisztál nemzetközi filmekben, és dolgozik együtt világhírű színészekkel, mint például Tom Hanks vagy Bruce Willis. Vagyis utóbbival csak dolgozott volna, ugyanis ez a sztár miatt nem jött össze.
Íme az Áll az alku új malaca, Döfike útódja Bár első ránézésre egy tehén és egy malac szerelemgyerekének tűnhet az Áll az alku új kabalaállata, de valójában ő egy kanadai duroc, akinek egyelőre csak a fajtája tisztázott, de a neve nem.

Top hírek:
Rémes sztorik - I. évad 4. rész A rémkecske
Rövid frizurát vágattak, teljesen átalakultak: előtte-utána képeken a változás Fotókon mutatták meg a nők a látványos átalakulást: hosszú hajból rövidebbet vágattak, és sokkal szexibbek lettek.
Ő volt a Rendőrakadémia főszereplője - Fel sem ismerni a 60 éves színészt Friss fotón mutatjuk a Rendőrakadémia Carey Mahoney-ját.
Cseke Katinka szuper dögös friss fotóján - Rá sem ismerni a fogyása után Cseke Katinka fogyása után dögös szetteket is fel mer húzni.
Hacacáré - 27. rész Fokozzuk a hangulatot, mert a szórakoztatás nem áll le. Népszerű és már elfeledett dallamokkal és slágerekkel is gazdagított zenés hacacáré a Zenebutik...
Itt éltek Újlipótvárosban a besúgók és a megfigyeltek egymás szomszédságában: ma is megnézheted A besúgók újlipótvárosi lakásait ma is érdekes meglátogatni. Aczél György lakása is köztük van.