Észak-kaukázusi terrorista csoportot fogott el az FSZB

Az Iszlám Állam terrorszevezet egy észak-kaukázusi titkos sejtének leleplezéséről számolt be kedden az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) közösségi kapcsolatok osztálya

2019. április 23. 17:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

"Nem is az én pénzem" - védekezett az elrabolt FSZB-tábornok, akinek a kertjéből ötmillió dollárt ástak ki elrablói Alekszandr Pasztyuskov vezérőrnagy és neje tizedannyit se kereshetett az elmúlt tíz évben, így a bíróság végül elkobozta az elrablása után kórházban lábadozó titkosszolga villáját.

Így vették át az irányítást a moszkvai temetkezési ipar felett az FSZB-hez bekötött üzletemberek Publikálták a cikket, ami miatt Ivan Golunovot hamis vádakkal letartóztatták. (Külföld)
Iszlamista csoport felszámolásáról számol be Cserkeszföldön az FSZB Az at-Takfír val-Hidzsra elnevezésű szélsőséges iszlamista szervezet egy karacsáj- és cserkeszföldi csoportjának felszámolásáról számolt be pénteken az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB)
Újabb terrortámadásra készülhet az Iszlám Állam Európában Egy amerikai kutatóintézet szerint a következő merényletsorozat véresebb lehet még a 2015-ös párizsi terrortámadásnál is.
Az Iszlám Állam hét tádzsikisztáni tagját ítélték el Oroszországban A terrorszervezet tagjai egy vonatot akartak kisiklatni.
Berlin egyelőre nem küld szárazföldi csapatokat Szíriába A német kormány fenntartja jelenlegi hozzájárulását az Iszlám Állam nevű terrorszervezet elleni nemzetközi koalíció tevékenységéhez, és egyelőre nem küld szárazföldi csapatokat Szíriába - derült k...

Washington szárazföldi csapatokat kér Berlintől Az Egyesült Államok azt szeretné, hogy Németország szárazföldi csapatokat küldjön Szíria északkeleti részére, hogy segítsenek az ott harcoló, kurd vezetésű milíciának az Iszlám Állam nevű terrorszerve...
Az Iszlám Állam robbantott Afganisztánban, ketten meghaltak Egy síita mecsetben robbantottak, áldozataik imádsághoz készülő emberek voltak. Több tucatnyian megsérültek. (Külföld)
Németországban csak öt év jár azért, ha az Iszlám Állam tagja voltál Öt évet kapott a gyermekeit az Iszlám Államért magukra hagyó német nő.
Rendőri célpontokra támadtak öngyilkos merénylők Tunéziában Az Iszlám Állam vállalta fel a két merényletet, amelyekben egy rendőrtiszt meghalt és többen megsebesültek.
Migránsok között próbáltak dzsihadisták az Egyesült Államokba jutni Vélhetően az Iszlám Állam egyik terrorsejtjéhez tartoznak.
Elfogták az Iszlám Állam jemeni vezetőjét Szaúdi és jemeni különleges erők ütöttek rajta egy korábban is megfigyelt házon.