Észak-kaukázusi terrorista csoportot fogott el az FSZB

Az Iszlám Állam terrorszevezet egy észak-kaukázusi titkos sejtének leleplezéséről számolt be kedden az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) közösségi kapcsolatok osztálya

2019. április 23. 17:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Meghalt az újságíró, akinek Litvinyenko vallott az FSZB bűneiről Szergej Dorenko készítette a felvételt, amelyen a később Londonban megölt tiszt beszélt.

Kőkemény hadjáratot indított az orosz anarchisták ellen az FSZB Egy tavalyi robbantás óta valóságos hajtóvadászat zajlik a szélsőbaloldali csoportok ellen Oroszországban.
Német titkosszolgálat: az Iszlám Állam nem fog leállni a támadásaival A német alkotmányvédelmi hivatal (BfV) figyelmeztet: bár az Iszlám Államot (ISIS) legyőzték a Közel-Keleten, Nyugat-Európában ettől még továbbra is egy veszélyes terrorszervezet marad.
Szétszórtan működhet tovább az Iszlám Állam Területeinek elvesztésével sem szűnik meg a terrorszervezet.
20 osztrák dzsihadista lehet még Irakban vagy Szíriában Karin Kneissl osztrák külügyminiszter közlése szerint 20-ra tehető azoknak az osztrák felnőtteknek a száma, akik korábban elhagyták az országot, csatlakoztak az Iszlám Állam nevű terrorszervezethe...
Az Iszlám Állam támogatóit fogták el Németországban Az elfogott emberek pénzt gyűjtöttek és továbbítottak az IÁ-nak.

Szoftvert fejlesztett az ENSZ a terroristák ellen A vereséget szenvedett Iszlám Állam terrorszervezet világban szétszéledt tagjainak követése, elfogása a célja az ENSZ goTravel nevű programjának.
Újabb brit iskoláról derült ki, hogy az Iszlám Állam nézeteit hirdeti Rengeteg olyan félhivatalos oktatási intézmény van a szigetországban, ahol az odajáró diákok agyát a szélsőséges nézetekkel mossák át.
Laktanya ellen hajtott végre támadást az Iszlám Állam Líbiában történt a véres akció.
Világos üzenetet küldött az Iszlám Állam vezére Amikor Bagdadi legutóbb kamerák elé állt, az Iszlám Állam születését ünnepelte. Most az újjászületését kürtölte világgá.
Trump muszlim terroristák elengedését lebegteti Donald Trump amerikai elnök kedden több Twitter-bejegyzésben fejezte ki elégedetlenségét amiatt, hogy az Egyesült Államok európai szövetségesei nem tesznek lépéseket az Iszlám Állam Szíriában elfo...
Videóüzenetet tett közzé az Iszlám Állam vezetője A halottnak vélt vezető bosszút akar állni harcosaik megöléséért.