Nyáron érkezik a második generációs Surface Hub

A Microsoft számos lépést tett a költségek lefaragása céljából, de ettől még nem lesz olcsó.

2019. április 24. 17:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rejtett adatszolgáltatást indít a Windows-frissítés! A Windows 7 legújabb biztonsági frissítésében telemetrikus elemeket is eldugott a Microsoft.

Így fest a Gears 5 egyik multis térképe A Microsoft és a The Coalition csapatának hála újabb videót kaptunk a Gears 5-ről, mely során ezúttal a Training Grounds elnevezésű pálya kapja a főszerepet. A pálya kipróbálható lesz a hamarosan rajt...
Game over: féltucatnyi játékot tesz elérhetetlenné a Microsoft Game over, pontosabban "internet games over": a Microsoft letiltja játékait a Windows ME-t, Windows XP-t és Windows 7-et futtató gépekről.
Egyre több nagyvállalat cáfol: dehogy viszik ki a termelést Kínából Azonnal reagált a Microsoft azokra a hírekre, hogy azon cégek között lenne, akik kivonulnának Kínából. Nem csupán a redmondiak, más vállalatok is cáfolták ezen értesüléseket.
A Microsoft tagadja, hogy elvinné a gyártást Kínából A redmondi óriáscég egyelőre nem is tervezi hasonló lépést.
Meglepte egy aprósággal a Microsoft a Stranger Things rajongóit Nem új Windows-verziót készített, egész másról szól a Microsoft különös akciója, amelybe akkor kezdtek bele, mielőtt a Netflix egyik népszerű sorozatának új évada adásba került.

Tündéri újdonság a SwiftKeyben A Microsoft továbbfejlesztett appjával vicces 3D emojikká alakíthatjuk saját magunkat.
Microsoft is felszállt a Stranger Things-vonatra
Project xCloud - Már a kiválasztott Insiderek is tesztelhetik A Windows Insider és Xbox Insider ranglisták élén lévő felhasználók tegnaptól lehetőséget kaptak arra, hogy kipróbálják a Microsoft felhős szolgáltatását.
Elege lett a Microsoftnak az idősebb telefonokból Kisöpörte amerikai online áruházát a Microsoft, már csak hét telefontípust árul. A korábban menőnek számító készülékek már nem érdeklik a vásárlókat.
Végre elkészült a Microsoft újdonsága, aminek minden androidos örülhet Májusban még csak tesztelték, mostanra viszont elkészült a Your Phone nevű szolgáltatás azon része is, ami megjeleníti az androidos mobilokra érkező értesítéseket a számítógép képernyőjén.
Kumulatív frissítésként érkezik a következő nagyobb Windows 10 csomag A Microsoft most nem ad külön nevet neki, lényegében csak a teljesítménynövelésre, illetve a minőség javítására koncentrálnak.