Az Amazon olyan automata rendszerrel méri a raktárosai teljesítményét, ami maga megírja a figyelmeztetéseket majd a felmondólevelet is

A cég kénytelen volt elismeri az embertelen rendszer létezését. Az emberek panaszkodnak, hogy robotként kezelik őket a robotok.

2019. április 27. 17:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Amazon: masszív átképzéssel az informatikushiány ellen Belső átképzésekkel szeretné enyhíteni az Amazon a cégnél tapasztalható informatikushiányt. Első körben 100 ezer kék- és fehérgalléros dolgozókból egyaránt adattudósokat, üzleti elemzőket és folyamats...

Franciaország az amerikai fenyegetések ellenére megadóztatja a techóriásokat Évi 400 millió euró plusz bevételt várnak a Facebook, a Google, az Amazon és társai megadóztatásától.
Ingyenes lesz az új The Lord of the Rings MMO Az Amazon Game Studios ma bejelentete a The Lord of the Rings MMO-t.
11 ezer milliárd forintos válás  38 milliárd dollárba került a válása Jeff Bezosnak, az amazon.com alapítójának. Huszonöt év után vált el feleségétől, a bíróság már véglegesítette is a megállapodást. A nőnek már tervei is vanna...
11 milliárd forintos válás 38 milliárd dollárba került a válása Jeff Bezosnak, az amazon.com alapítójának. Huszonöt év után vált el feleségétől, a bíróság már véglegesítette is a megállapodást. A nőnek már tervei is vannak a f...
Megegyeztek: ennyibe kerül Jeff Bezos-nak a válás Az Amazon-alapító 25 évnyi házasság után válik el feleségétől.

Végleges: 38 milliárd dollárba kerül az Amazon alapítójának a válás A bíróság most véglegesítette Jeff és MacKenzie Bezos válását.
Megvan az új Gyűrűk Ura-sorozat egyik rendezője Minden idők legdrágább tévésorozatához a Jurassic Parkból igazolt rendezőt az Amazon.
25 éves az Amazon Negyed százada indította el Jeff Bezos garázsvállalkozását, amely kezdetben egy online könyvkereskedés volt.
Az Amazon nyerte a JEDI projektet, az Oracle perel Szerintük a védelmi minisztérium felhőszolgáltatására kiírt feltételek direkt egy pályázóra voltak szabva. Tíz milliárd dollárról van szó.
Az Amazon ellen tüntetnek több francia városban Munkahelyeket tesznek tönkre, és ártanak a környezetnek a tiltakozók szerint.
Beépített mélysugárzós hangprojektorral támad a Yamaha A Yamaha YAS-109 támogatja az Amazon Alexa technológia használatát.