8 év telt el: ilyen csodálatos volt Kate Middleton és Vilmos herceg esküvője

Ezek voltak a legszebb pillanatok

2019. április 29. 16:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kate Middleton a világ legcukibb fotóit készítette a szülinapos György hercegről Isten éltesse a kis trónörököst!

Akkor most milyen is Meghan Markle és Kate Middleton kapcsolata? Hányadán állnak egymással?
Van egyáltalán Katalin hercegnének jogosítványa? Hol szoktad a legkevesebbet látni Vilmos feleségét? Jól sejted, a volán mögött! Lehet, hogy ez nem véletlen?
Charlotte nem akar hercegnő lenni - Katalin és Vilmos lánya már most lázad Nem arisztokrataként képzeli el az életét a négy éves kislány.
A bizonyíték, hogy Vilmos nem csalta meg Katalint Ennyit arról, hogy válságban van a kapcsolatuk
Rájuk sem ismerünk: Őrületes mennyit nőttek az utóbbi időben Katalin és Vilmos herceg gyermekei A kis Sarolta hercegnő igazi nagylány lett az utóbbi időben!

Megrendezett volt Vilmos és Harry közös családi programja? A royal szakértők legalábbis ezt állítják
Katalin, Meghan és az összes királyi gyerek ott volt Vilmos és Harry póló meccsén A két hónapos Archie Harrison mondjuk nem izgulta túl.
Ezért adott esélyt másodjára Vilmos Katalinnak? Erre biztosan nem gondoltál volna
Személyes ügyekre célozva nem enged az igazgató kirúgásából a püspök A szülőknek írt levelet a győri Apor Vilmos iskola ügyében, melyben közli, hogy megmásíthatatlan a döntés.
Őt szerette Vilmos előtt - Így néz ki Katalin hercegné első szerelme Külön érdekesség, hogy exbarátját is Vilmosnak hívták.
Rajongókkal együtt gyászolta édesanyját Vilmos herceg Nem várt meglepetés fogadta a gyászoló népet, akik a Kensington-palota előtt gyűltek össze megemlékezni a szülinapos Dianáról. A több mint húsz éve elhunyt hercegnő idősebbik fia, Vilmos herceg tette ...