Ilyen hónap még nem volt Amerikában

2019 áprilisában az Egyesült Államokban több energiát állíthattak elő megújuló energiaforrásokkal, mint szén segítségével.

2019. április 30. 15:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kitiltott a Facebook egy izraeli céget, amely világszerte hamis hírek terjesztésével segített politikai pártoknak Afrikában, Ázsiában és Dél-Amerikában is tevékenykedett a magát tanácsadócégként hirdető vállalat.

Mélypontra süllyedt a születések száma Amerikában A gazdasági fellendülés ellenére harminckét éves mélypont az Egyesült Államokban.
Hajdu Szabolcs: A függetlenség létkérdés, és hajlandó vagyok megfizetni az árát Két filmjével is eljutott az Oscar előszobájáig, a súlyos témák mindig eléje gurulnak. Családjával szerencsét próbált Amerikában, ahol megtapasztalta, mennyire fontosak a gyökerek. Itthon egy kudarc ...
Dél-Amerikában sajátította el a gerillahadviselést az Olaszországot egyesítő Garibaldi 159 éve, 1860. május 11-én szálltak partra Szicíliában Giuseppe Garibaldi vörös inges önkéntesei, a marsalai ezrek, ezzel megkezdődött az egységes Olaszország megteremtéséhez vezető felkelés.
Vették a magyar blue chipeket - Csak a Richter lógott ki a sorból Pénteken folytatódott az esés Amerikában annak hatására, hogy felerősödtek kereskedelmi háborús félelmek a befektetők körében. Ez kedvezőtlenül hatott a nyugat-európai részvényindexek teljesítményére....
Jobb bérekért sztrájkoltak az Uber-sofőrök Amerikában Munkajogokat és magasabb béreket követeltek.

Meglett a Stonehenge évtizedek óta elveszettnek hitt darabja Amerikában volt.
Egyetlen ország vállalta, hogy bemutatja Woody Allen új filmjét A forgalmazó Amerikában teljesen eltemette a világsztárokkal forgatott filmet a zaklatási botrányok miatt. Allen 19 milliárd forintos pert indított.
A Trump-hatás: egyre kevesebb a munkanélküli Amerikában A vártnál nagyobb mértékben nőtt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta pedig közel öt évtizedes mélypontra süllyedt áprilisban az Egyesült Államokban.
Veszélyes ellenfelet kapott a nehézsúly veretlen királya Joshua először bokszol majd Amerikában, Ruiz Jr pedig élete meccsére készülhet.
25 éves csúcson Amerikában a kanyaró Tudják, az a betegség, ami már rég eltűnt volna, ha nincs az oltásellenesség.
Emlékszel a Vad angyalra? A 41 éves Natalia Oreiro még mindig bombázó Natalia Oreiro még mindig nagy sztár Dél-Amerikában.