Theresa May menesztette védelmi miniszterét a Huawei-ügy miatt

Bizalmas információk szivárogtak ki a brit nemzetbiztonsági ülésről.

2019. május 1. 19:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gyengültek a tengerentúli tőzsdék A jelentősebb tengerentúli tőzsdeindexek is gyengüléssel zártak hétfőn. Az esésben élen jártak a Huawei-botrány által sújtott technológiai szektor részvényei. A Dow végül körülbelül 0,3 százalékos....

A Google kinyírhatja a Huawei telefonokat A Google felfüggeszti számos üzleti kapcsolatát a kínai gyártóval, amely elsősorban az Android használatát érinti és nagyon nehéz helyzetbe hozza a Huawei-t.
Theresa May távozhat a posztjáról Egedi Gergely egy második brit népszavazás esélyét sem zárta ki.
A kínai kormány és a Huawei tiltakozott az amerikai szankciók miatt A Huawei ésszerűtlennek és jogsértőnek nevezte az amerikai döntést.
Trump szükségállapotot rendelt el, hogy betilthassa a Huawei-t Donald Trump amerikai elnök szükségállapotot rendelt el annak érdekében, hogy megvédje az amerikai számítógépes hálózatokat a külföldi ellenségektől. Bár az elnöki határozatban nem neveznek meg egyes...
Mire készülnek? Theresa May váratlanul leült tárgyalni Jeremy Corbynnal A Brexit a téma a miniszterelnök és a munkáspárti vezető között.

Bemutatkozott a Huawei Y7 Prime (2019) Special Edition Nagy dolgokra azonban nem kell számítani, mindössze kozmetikázták kicsit az Y7 Prime (2019)-et.
Így oldaná meg a kijelzőbe lógó kamerák problémáját a Huawei A Huawei legutóbbi szabadalmi bejegyzése érdekes megoldással tüntetné el a kijelzőből a szenzorsávokat és kamerákat.
Ez a 8 Huawei-telefon első körben kapja meg az Android Q-t A héten már kiderült, a Huawei Mate 20 Pro is megkapja az év második felében érkező Android Q 3-as béta-verzióját, most pedig arra is fény derült, mely mobilok kapják meg elsőként a végleges operáció...
Szélsebesen érkezik az Android Q a Huawei és Honor modellekre A gyártó ígérete szerint egyes készülékeik a Google Pixel mobilokkal együtt kapják meg az új Android főverziót.
Theresa May szerint ahogy a Liverpoolnak sikerült nyerni a Barcelona ellen, úgy akár a brexit-megállapodás is összejöhet Ami azért lassan nagyobb csoda lenne, mint a keddi BL-elődöntő megnyerése.
Fúrt kijelzőt kap a Honor 20 Pro A Honor View 20-ból ismerős a képernyőbe épített szelfikamera, a másik extra pedig a Huawei P30 Pro telefotós kamerája lehet.