Lineker és Rio Ferdinand úgy ünnepelt, mintha ők rúgtak volna gólt

A harmadik gól miatt ugráltak Barcelonában a Sky Sports Bajnokok Ligája-riporterei.

2019. május 2. 9:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rasszizmust érez Hamilton körül a korábbi futballsztár A közönség a hazai hős győzelmét ünnepelte Silverstone-ban, de voltak, akik helyette a világbajnok brit voltát kérdőjelezték meg. A vitába még a visszavonult labdarúgó, Rio Ferdinand is beszállt.

Nem a Prince of Persia alkotóján múlik az új rész A Barcelonában tartott Gamelab rendezvény vendége volt Jordan Mechner, aki épp a közel 30 évvel ezelőtt készült első Prince of Persia fejlesztéséről írt könyvét mutatja be. A bemutató után a rajongók ...

Friss hírek
Bp2027: Gyárfás szerint formaság volt a szavazás a vizes vb rendezéséről A FINA alelnöke az Indexnek azt mondta, hogy a 2027-ben rendezett budapesti vizes vb felül fogja múlna a 2017-est is.
Kihúzták a hatos lottó nyerőszámait Három héttel a telitalálat után.
Gondolkodott már azon, mi van a minden nyáron menetrendszerű M7-es gigadugók előtt?
Ártatlan viccelődés vagy érzéketlen bunkóság az új babás átverés? videó Megoszlanak a vélemények.
Száztizennégyezren buliztak a debreceni Campus Fesztiválon A látogatók száma meghaladta az egy évvel ezelőttit.
Új kezdeményezés a kohéziós források elosztásáról Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter vasárnap aláírta a nemzeti régiókról szóló európai polgári kezdeményezést, amelynek célja, hogy a gazdasági lemaradás megszüntetését szolgáló uniós kohéziós források elosztásánál a nemzeti regionális jellegzetességek szempontjaira is legyenek tekintettel.

God of War - majdnem kivágták belőle Kratos-t Cory Barlog a Barcelonában tartott Gamelabon adott interjút, amiben elárulta, a minden létező elismerést besöprő tavaly bemutatott új God of War fejlesztésének korai fázisában majdnem kivágták a játék...
A Valencia lényegében bejelentette Cillessen szerződtetését A Valencia lényegében bejelentette Cillessen szerződtetését hir átigazolás Barcelona Valencia spanyol Jasper Cillessen panucci ...
Neymar és Dani Alves is visszatérne a Barcelonához Neymar és Dani Alves is visszatérne a Barcelonához hir átigazolás spanyol Barcelona Neymar Dani Alves panucci v, 06/23/2019 - 2...

Top hírek:
Fegyverüzlet rontja tovább az amerikai-kínai viszonyt Az Egyesült Államok nagy összegű fegyverüzletet kötött Tajvannal, Peking szankciókkal válaszol.
Egyre nagyobb a feszültség Irán és Nagy-Britannia között egy tartályhajó lefoglalása miatt A brit kormány ellenséges cselekedetnek tekinti az irániak tettét. A hajón 23 fős személyzet van.
Star Trek: Picard - több régi kedvenc is felbukkan az első előzetesben Teaser trailertől még nem őrültek meg ennyire a Star Trek-rajongók, és ezen cseppet sem csodálkozunk.
A pacifista alkotmány módosítása is tétje a japán választásoknak Az előrejelzések szerint Abe Sindzó miniszterelnök kormányzó Liberális Demokrata Pártja legalább egyszerű többséget szerez.
Irtó jóképű John és Jackie Kennedy unokája - A 26 éves Jack fotóin ámulunk Jack Schlossberg nagyon hasonlít a tragikusan fiatalon elhunyt elnökre.
Éjjel-nappal, 5 másodpercen belül megérkezik az átutalt pénz az új banki rendszerben A bankszámlaszámok össze lesznek kötve a mobilszámokkal, az e-mail címekkel és az adószámokkal.