Micsoda húzás: az Apple a Qualcomm-megegyezés előtt csábított el egy kulcsembert az Inteltől

Azért a tech-világnak is megvannak a maga sorozatai: az egyik legérdekesebb most az Apple, az Intel és a Qualcomm főszereplésével zajlik. Most újabb adalék érkezett ahhoz, hogy mennyire előrelátó (vagy inkább számító) volt 5G modem ügyben az Apple.

2019. május 2. 14:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Huawei-ügy után miért esik az Apple is? Az amerikai technológiai szektor vezeti az áreséseket hétfőn a Huawei-ügy után. A Google-részvényeknél nagyobb mínuszban vannak az amerikai chipgyártók, és az Apple is feliratkozott a vesztesek sorába...

Megint baj van az Intel processzorokkal Alig hevertük ki a Meltdown és Spectre támadásokat, most itt az újabb fenyegetés.
Beengedte alkalmazásboltjába a Steam Linket az Apple Közel egy év huzavona után beengedte alkalmazásboltjába a Steam játékstreamelő alkalmazását az Apple.
Meghozta az OpenGL 4.6-ot az új Intel driver A 25.20.100.6861-es verziójú meghajtó az OpenCL kódokat is gyorsabban fogja fordítani.
iPhone-ból iPad: tetszene, ha ilyen lenne az összehajtható Apple-telefon? A koncepcióképek, koncepcióvideók készítőinek mindig könnyebb a dolguk, mint a mérnököknek, hiszen technológiai korlátok nélkül engedhetik szabadon a fantáziájukat. Ilyen könnyű helyzetben volt a Con...
Új, bizonyos processzoraikat érintő biztonsági réseket jelentett be az Intel A Meltdown ellen védő CPU-kra való váltás megoldás lehet, de a régebbi lapkák kapnak új mikrokódot.

Stratégiát vált az Intel 2021-től A 7 nm-es node-tól kezdve az adatközpontokba érkeznek először az új fejlesztések.
Hamarosan Magyarországon is elindulhat az Apple Pay A cég 2014-ben mutatta be a digitális pénztárcát, ami állítólag nálunk napokon belül debütál.
Most 20 ezer dollárt ér egy bontatlan csomagolású, régi iPod 20 ezer dollárért, azaz majdnem hatmillió forintért lehet vásárolni az eBay-ről egy bontatlan csomagolású régi iPodot, amivel az Apple világuralma elkezdődött. Emlékezetes, hogy 2001-ben Steve Jobs...
9 órányi laptopozást ígér egy feltöltéssel az Intel Mármint ezt hét éve ígéri folyamatosan, de most már tényleg.
Minden Xeon Phi modellt kivégez az Intel A Knights Mill generáció három, eddig életben tartott tagjának is harangoztak.
Láthatatlan infrastruktúra az agilis adatközpontban A Lenovo második generációs Intel Xeon Scalable processzorokkal és Optane DC memóriamodulokkal frissítette ThinkSystem szerverekre épülő ThinkAgile integrált rendszereit. A szoftveralapú adatközpont h...