Micsoda húzás: az Apple a Qualcomm-megegyezés előtt csábított el egy kulcsembert az Inteltől

Azért a tech-világnak is megvannak a maga sorozatai: az egyik legérdekesebb most az Apple, az Intel és a Qualcomm főszereplésével zajlik. Most újabb adalék érkezett ahhoz, hogy mennyire előrelátó (vagy inkább számító) volt 5G modem ügyben az Apple.

2019. május 2. 14:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Biztonsági rést találtak az Intel SSD-kben Az adatközpontokba szánt SSD-k mellett Intel szoftverben is találtak hibákat.

Jó hírek a PC-piacról Váratlanul közel 5 százalékkal nőttek a darabszám szerinti PC-eladások a második negyedévben a Windows 7-ről való áttérésnek és az Intel-processzorok nagyobb számának köszönhetően.
Gyorsabbá válnak az olcsó okostelefonok Itt a Qualcomm Snapdragon 215 SoC, ami gyorsult hoz az olcsó androidos okostelefonok világába.
Egyesíti az EMIB és a Foveros előnyeit az Intel A Co-EMIB, illetve az ODI lehet a vállalat belépője a nagy teljesítményű chiplet dizájnok világába.
Begyújthatja a rakétákat az Apple, négy új iPhone jöhet 2020-ban A JPMorgan elemzői szerint az Apple szeretné növelni az eladásokat 2020-ban, ezért több új modellt is piacra dobnának.
Bemondta a Huawei-alapító: új operációs rendszerük mindenre felmegy, és az Apple-énél is jobb lesz Megerősítette a kínai állami média korábbi értesüléseit a Huawei alapítója, miszerint saját operációs rendszerük nem csak egy újabb felület lesz, számos előnnyel rendelkezik majd. Az egyik a gyorsasá...

EKG kerülhet a Samsung új okosórájába A készülék a beépített funkciók miatt az Apple Watch 4 méltó vetélytársa lehet.
Apple, Microsoft, Amazon, Asus, Dell: egyre több techvállalat fontolgatja a kivonulást Kínából A jelenleg enyhülni látszó amerikai-kínai kereskedelmi háború nem maradhat következmények nélkül. Mindkét felet lépésekre kényszeríti a megélt bizonytalanság, a globalizáció megbízhatóságába vetett h...
A Sony megcsinálta a fülhallgatót, amivel az Apple készült tarolni Iparági hírek szerint a következő AirPods aktív zajszűréssel rendelkezik majd. A Sony azonban úgy gondolta, hamarabb meglépi a dolgot, és kiad egy ilyen funkciójú fülest.
Nagyon rosszul indult az Apple Watch Jony Ive távozása összefüggésben lehet a várakozásoktól elmaradó piaci szerepléssel. Kamera kerülhet az óraszíjba.
Megérkeztek az Islay Canyon kódnevű Intel NUC-ok Az apró számítógépek 8. generációs Intel Core processzorokkal és AMD Radeon 540X grafikus vezérlővel lettek felszerelve.
Bekeményít Japán, világszerte bajba kerülhet Samsung, az Apple és a Huawei gyártása is A tervek szerint július 4-én veszi le Japán Dél-Koreát arról a listáról, amely megkönnyíti az okostelefonok és televíziók készítéséhez használt bizonyos vegyi anyagok exportját. Ez globális szinten i...