Kipróbáltuk a Quake-készítők új játékát, amire máris egymillióan ugrottak rá

Max Brooks világhírű regénye által megálmodott univerzumot igyekszik bővíteni a Saber Interactive gondozta World War Z, amely az egyszerűbb játékmenet ellenére is rekordokat döntöget. Mi is kipróbáltuk.

2019. május 4. 20:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Splitgate - aréna-shooter portálokkal Ha a Portal és a Quake találkoznának, akkor kettejük szerelemgyermeke valószínűleg a Splitgate: Arena Warfare lenne. Az ingyenes online shooter még májusban elstartol PC-n.

World War Z teszt A Saber Interactive jó pár évvel a film és több mint egy évtizeddel a könyv után látta elérkezettnek az időt, hogy játék készítsen a World War Z-ből. A kooperatív módra kihegyezett cím azonban a törté...
A RAGE 2-re gyúrta ki az NVIDIA az új GeForce drivert A WHQL minősítésű, 430.64-es meghajtó a World War Z című játékon is gyorsít.

World War Z - ez várható a következő pár hónapban Remekül startolt a World War Z, a Saber Interactive pedig megújult lelkesedéssel szállítja majd a megjelenés utáni tartalmi frissítéseket. Máris megtudhattuk, hogy mivel gazdagodik majd a játék július...
World War Z - nagyon jól fogy, a PC-s eladások miatt külön boldog a fejlesztőcsapat A játéknak egy hét alatt sikerült eljutnia egymillióig, és az Epic Games Store-ral kötött megállapodás sem volt akadály.
Brit toplista: élen nyitott a világméretű zombiinvázió A hónap utolsó csendesebb hetét tudhatjuk magunk mögött, kisebb változások azért így is történtek az élen, a frissen piacra dobott World War Z ugyanis simán legyűrte a The Division folytatását.