Pagan Online bétateszt

A mostanra már kiadóként is működő Wargaming az elmúlt éveket leginkább arra áldozta, hogy megalapozza a World of Tanks utáni életét. Két éve a Master of Orion: Conquer the Starsban láttak lehetőséget, idén pedig a Pagan Online hozhat áttörést.

2019. május 6. 14:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Magyar játékos diadalmaskodott Kínában Kalenics Máté nyerte a World Cyber Games Hearthstone versenyét Kínában.

Tatabányán rendezték a World Robot Olympiad hazai döntőjét Győztek a magyar robotok, irány a világverseny.
Így énekli egy halom sztár Kendall Jennertől a Metallicán át Snoop Doggig a Don’t Stop Believin’-t Valóságos modern We Are The World autóban.
Ha nincs pénzed elmenni Hollywoodba, itt a videó a Jurassic World extralátványos dinószafarijáról Brutális lett.
Nehéz tartani a lépést - miért aggódnak most a legnagyobb céges fejesek? Hogyan hidalnák át a vezérigazgatók világszerte a munkavállalóik szakképzettségi hiányosságait? Miként segítheti a technológia a munkahelyi produktivitást? Ki a felelős az automatizálás miatt elbocsát...
World of Warcraft - 24 órán át közvetítik az elsőségért folyó versenyt A Red Bull nagy feneket kerít a World of Warcraft 8.2-es frissítésének.

Újabb előzetest kapott a Monster Hunter World Iceborn A kiegészítő premierje már nincs messze, a megjelenés szeptember 6-án várható Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
Így nézne ki a World of Warcraft világa Unreal Enigne 4-ben Időnként felbukkan egy rajongó, aki az Unreal Engine 4 vagy más grafikus motor alatt alkotja újjá a WoW zónáit. Ezúttal Daniel L munkáját és az általa felépített területeket láthatjuk.
World of Warcraft Classic - a héten lelövik a bétát, de lesz még egy masszív teszt A szerencsések még péntekig tesztelhetik a játékot, utána lekapcsolják a szervereket.
Napi büntetés: mennyi céges WC-papírra elég az éves WoW előfizetésed? Ha érdekelt, hogy mennyit ér a befizetett World of Warcraft havidíjad, akkor most megtudod. Nem biztos, hogy abban mértékegységben, amire kíváncsi voltál.
Bezöldült a júliusi PC World A legjobb green-IT megoldások, nyílt forrású rendszerek és a leggyorsabb SSD-k egyetlen lapszámban. A magazin mellé 12 GameStar magazint, multimédiás ezermestert adunk ajándékba.
A Jurassic World: Bukott birodalom rendezője is dolgozik a Gyűrűk Ura sorozaton Talán nem ez a legjobb ajánlólevél, de a korábbi munkái, vagyis az Árvaház, A lehetetlen és a Szólít a szörny mind-mind kiválóak voltak.