Pagan Online bétateszt

A mostanra már kiadóként is működő Wargaming az elmúlt éveket leginkább arra áldozta, hogy megalapozza a World of Tanks utáni életét. Két éve a Master of Orion: Conquer the Starsban láttak lehetőséget, idén pedig a Pagan Online hozhat áttörést.

2019. május 6. 14:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Pagan Online - jön a kooperatív játékmód A Wargaming hack-and-slash játékában egy barátunk oldalán apríthatjuk a szörnyeket.

Pagan Online - Elindult a korai hozzáférés (PC) A jelenlegi változat egyelőre csak egyjátékos móddal rendelkezik, de a tervek szerint folyamatosan bővítik majd a programot a készítők.
Megjelent a Pagan Online korai változata Elrajtolt a népszerű World of Tanksot is készítő Wargaming legújabb projektje, a Mad Head Games közösen készített Pagan Online, ami egy szláv mitológián alapuló fantasy akció-szerepjáték, némi MOBA-fű...
Pagan Online - már kipróbálható a Wargaming új játéka A tankok, hajók és repülők után egy izometrikus akció-szerepjátékkal készül a csapat, amely korai hozzáféréssel már játszható is.
Mérlegeltek Glasgowban A szombaton éjszaka Glasgowban sora kerülő profigálán folytatódik a World Boxing Super Series sorozat, egy-egy harmat és kiváltósúlyú elődöntővel, pénteken pedig lezajlott a hivatalos mérlegelés. A fi...
A harmadik adással folytatódik a Kamara Virtuózok Az adásokat a Duna Televízió és a Duna World sugározza.

Visszatér a Blizzard legendás játéka, a legelső World of Warcraft A World of Warcraft minden idők egyik legsikeresebb internetes játéka, számos kiegészítő készült hozzá. A Blizzard, hallgatva a rajongói kérésekre, újra játszhatóvá teszi a legelső kiadást.
Augusztus végén beizzítják a retrót a World of Warcraftban Ekkor érkezik a népszerű online szerepjáték klasszikus verziója.
World of Warcraft Classic - kedden hatalmas bejelentést kaphatunk Egyre több jel utal arra, hogy nagy nap lesz a holnapi a WoW rajongók számára.
10 napig ingyenes PS4-en a Monster Hunter: World Mindig is érdekelt a Capcom szörnyvadászos játéka, de próbaverzió nélkül nem akartál belevágni az ára miatt? Nos, jó hírünk van, ugyanis 10 napon át teljesen ingyen játszható PlayStation 4-en a Monste...
Monster Hunter: World - a következő 10 napban ingyen nyomhatod Ha van otthon egy PlayStation 4-ed, akkor most teljesen ingyen élvezheted a Monster Hunter: World világát, és megtarthatod a próbaidőszak alatt elért minden eredményedet.
One Piece: World Seeker teszt - izgalmas ugrás, fájdalmas landolás Oké, hogy a Bandai Namco sorra gyártja az animés játékokat, de amíg nem javul a minőség, nem örülhetünk.