Vilmos herceg és Katalin hercegné is nyilatkozott az új családtagjukról

Vilmos viccesen köszöntötte testvérét egy bizonyos klubban.

2019. május 7. 16:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Novák Katalin tisztázta, mikortól született gyerekekre vonatkoznak a kormány támogatásai Nem módosított a javaslaton a kormány, csak az idén július elseje után született harmadik gyerek után engedik el a 4 millió forintot a jelzáloghitelből.

Novák Katalin: A kormány célja esélyt adni a fiataloknak Olyan Magyarországra van szükség, ahol a fiatalok is jól érzik magukat, látják saját esélyeiket és jövőjüket – jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért f...
Katalin hercegné ruhájáról beszél ma mindenki Nézd meg, milyen szép volt!
Katalin hercegné közel 650 ezer forintos ruhában ment egy megemlékezésre Nem győzték fotózni.
Novák Katalin: Minden felelősen vállalt magyar gyermek kincs Minden megszületett magyar élet értéket jelent.
Vilmos és Katalin még mindig nem látta Archie Harrisont Pedig már rég Londonban vannak.

Szili Katalin: támogatandó az európai kisebbségi fejlesztési régió kialakítása Az Európai Unióban 60 millió ember él kisebbségi sorban.
Katalin nem rest bepiszkolni a kezét: így szedi a szemetet a hercegi pár - fotók Miközben Meghan Markle és Harry heceg épp kisfiuk első pillanatainak örülnek, a britek másik kedvenc hercegi párja, Katalin és Vilmos épp Észak-Walesben teszik a kötelességüket - többek közt a termész...
Harry és Meghan újszülöttjét ugyanolyan kendőbe csomagolták, mint Vilmos és Katalin gyerekeit A royal bébik már az első pillanattól kezdve a legjobb minőséget kapják.
Novák: A jelenlegi kormány évről évre bővíti a családtámogatásokat Idén már kétszer akkora összeget fordított a kormány családtámogatásra mint 2010-ben emelte ki a Novák Katalin.
Ő Katalin hercegné legfőbb kritikusa: Nem is gondolnád, ki cikizi a ruháit Pedig azt gondoltuk, imádják egymást.
Katalin hercegné a következő babát tervezi Úgy tűnik, nem szeretne megállni három gyereknél!