Vilmos herceg és Katalin hercegné is nyilatkozott az új családtagjukról

Vilmos viccesen köszöntötte testvérét egy bizonyos klubban.

2019. május 7. 16:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Katalin hercegné a Wimbledon sztárja ebben a kék ruhában Cukik, ahogy összeöltöztek Vilmossal

Rengeteg igénylés érkezett Óriási és egyre növekvő az érdeklődés a családalapítást segítő kedvezmények iránt, eddig közel tízezer család tudott élni a program által kínált valamelyik lehetőséggel - ezt mondta Novák Katalin az E...
Katalin hercegné és Meghan hercegné együtt mennek Wimbledonba Egyre nehezebb eldönteni, hogy milyen a viszony köztük.
Összességében pozitívra érdekelte a videobírót Kulcsár Katalin A használata ugyanakkor nem volt zökkenőmentes.
Katalin, Meghan és az összes királyi gyerek ott volt Vilmos és Harry póló meccsén A két hónapos Archie Harrison mondjuk nem izgulta túl.
Novák: Nem fogynak el a források  Biztosan elegendő pénz jut a jövőben is a családvédelmi akcióterv elemeire. Amennyiben többen igénylik, több pénzt is fordít erre a kormány. Ezt Novák Katalin, az EMMI államtitkár jelentette ki ...

Cseh Katalin megmutatta, mit is gondol a gyermekvállalásról A momentumos politikus, noha kézzel-lábbal próbálja szépíteni, tulajdonképpen egy olyan szervezetnek kezdett adományt gyűjteni, ami finoman szólva is gyomorforgató praktikákban utazik.
Őt szerette Vilmos előtt - Így néz ki Katalin hercegné első szerelme Külön érdekesség, hogy exbarátját is Vilmosnak hívták.
Egy hét alatt 2500-an igényelték nagycsaládosok autóvásárlási támogatását Novák Katalin államtitkár szerint már van olyan család is, amelynek kérelmét pozitívan bírálták el.
Hétvégi műsorok az InfoRádióban - Arénák Hétvégén az InfoRádió műsorában hallható lesz mások mellett K. Németh Margit, Novák Katalin, Eperjes Károly, Csuja Imre, Becsei András és Gothár Péter is.
Novák Katalin: Népszerű a nagycsaládosok autóvásárlási támogatása A kérelmek jelentős része is elektronikusan érkezik be.
Íme a babaváró támogatás apró betűs részei A bankok várhatóan figyelembe vehetik, milyen adós volt korábban az, aki fel szeretné venni a babaváró kölcsönt, ám Novák Katalin családügyi államtitkár az InfoRádióban azt javasolta, ha egy volt adós...