Puzsér: V. Naszályi belerángatja a gyermekét egy politikai vitába

Az I. kerület MSZP-P-s jelöltjének gyermeke kezébe is adtak olyan kampányszórólapot, amelyen Puzsérék pocskondiázzák a kerületi ellenzéki jelölteket. Puzsér szerint V. Naszályi rángatja bele gyerekét a politikába, gyermeke áldozat, csakhogy Puzsér szerint saját anyja használja fel kétes politikai célok elérése érdekében.

2019. május 9. 14:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nem kapott pozitív választ Puzsér Róbert Egyelőre nem lépnek a baloldali pártok, nincs hír arról, hogy változtatnának a fővárosi, kerületi polgármesterjelöltek listáján Puzsér Róbert tegnapi nyilatkozatának hatására

Puzsér Róbert is elítéli Bangóné Borbély Ildikó kijelentését Az MSZP és a Párbeszéd ugyanakkor tovább mentegeti a politikust.
Puzsér szerint Karácsony Gergely egy identitás nélküli politikai massza Újabb ellenzéki egyeztetés fulladt kudarcba a balliberális pártok miatt Puzsér Róbert szerint hangzott el az M1 Híradójában.
Puzsér Róbert ismét felszólította Karácsony Gergelyt A zuglói parkolási botrány miatt Puzsér szerint Karácsony alkalmatlan polgármesternek.
A parkolási botrány miatt támadja Karácsony Gergelyt Puzsér Róbert Új irányt vett az ellenzéki előválasztási vita Budapesten hangzott el az M1 Híradójában.
Medián: Esik a politikusok népszerűsége, Puzsér negatív rekordot döntött A teljes LMP-vezérkar bezuhant a hosszú ideig sereghajtó Gyurcsány Ferenc alá.

Puzsér azt ajánlja Majkának, hogy ne háborogjon, inkább érje be a pénzzel és az ország imádatával A Fonogram körüli minibotrány még mindig lázban tartja a közvéleményt.
A semmiből bukkant elő a szervezet Egy, a semmiből feltűnt civil szervezet, az „aHang” vállalta az ellenzéki előválasztás megszervezését. Ezt az interneten jelentették be. Azt mondják: ők megfelelnek az elvárásoknak, mert...
Facebook-kommentekben veszekszik Puzsér és Karácsony csapata Puzsérék magyarázzák, miért léptek ki. Karácsony szerint már mindegy, csak legyen előválasztás.
Nem indult zökkenőmentesen Karácsony Gergely kampányindítója A rendezvény vendégeit Karácsony egyenlő parkolási maffia feliratokkal várták Puzsér Róbert aktivistái.
Puzsér: a régi baloldal seftel Tovább gyűrűzik a fővárosi ellenzéki viszály. Az LMP és a Jobbik támogatását élvező Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt ezúttal Karácsony Gergelyt és a zuglói városvezetést kritizálta élesen...
Továbbra is káosz az ellenzéknél Továbbra sem tudni, hogy lesz-e főpolgármester-jelölti előválasztás az ellenzéki oldalon. A korábban hangoztatott összefogás ellenére ugyanis újabb viták robbantak ki. Puzsér Róbert felfüggesztette a ...