Puzsér: V. Naszályi belerángatja a gyermekét egy politikai vitába

Az I. kerület MSZP-P-s jelöltjének gyermeke kezébe is adtak olyan kampányszórólapot, amelyen Puzsérék pocskondiázzák a kerületi ellenzéki jelölteket. Puzsér szerint V. Naszályi rángatja bele gyerekét a politikába, gyermeke áldozat, csakhogy Puzsér szerint saját anyja használja fel kétes politikai célok elérése érdekében.

2019. május 9. 14:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nem csitulnak az ellenzéki viták a fővárosban Puzsér Róbert beállt Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármesterjelölt mögé.

Puzsér: Karácsony alkalmatlan  Bárki és bármi képviseletére alkalmatlan Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltje. Ezt írta nyílt levelében Puzsér Róbert, a celebből politikussá avanzsát független főpolgárm...
Tovább tart az üzengetés a főpolgármester-jelöltek között Nyílt levelet írt Puzsér Róbert Karácsony Gergelynek.

Puzsér elnézést kér Őfelségétől
A momentumos Kerpel-Fronius kibékítené Karácsony Gergelyt és Puzsér Róbertet, hogy csak egy ellenzéki jelölt induljon Tarlós ellen Budapesten Nem lesz könnyű dolga.
Kerpel-Fronius felajánlotta, hogy megbékíti Puzsért Karácsonnyal Szerinte meg kell nézni, mi igaz abból, amit Puzsér Karácsonyra mondd, és hogy lehet-e támogatni az embert, akit a budapestiek kiállítottak. Ha igen, akkor egy jelöltnek kell indulnia Tarlóssal szembe...
Tarlós: Puzsér sem mondott akkora dőreségeket, mint Karácsony vagy Kálmán Olga A főpolgármester nyílt levélben ment neki az előválasztásnak, ami szerinte nem több listakészítésnél.