Újabb frissítést kapnak a Lenovo asztali munkaállomásai

A ThinkStation P720-ban és P920-ban új Xeon Scalable processzorok, illetve a Quadro RTX 8000-es gyorsítók lehetnek.

2019. május 9. 19:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egy furcsa olvasólámpa a jövő Kasszás Erzsije A Lenovo megmutatta a kereskedelem jövőjét, és úgy adja el a hardvereket, mint más a csapvizet.

Megmutatta az első hajlítható notebookot a Lenovo A ThinkPad X1 családba érkező újdonságot egyelőre csak megcsodálni lehet, de 2020-ban meg is fog jelenni.
Még hívásfogadó gomb is van a Lenovo új, gyors laptopjain A világ első összehajtható laptopja mellett egy vadonatúj termékcsaládot is bemutatott Accelerate nevű sajtóeseményén a Lenovo. A ThinkBookok könnyűek, gyorsak és dedikált Skype-gomb is került rájuk....
Lenovo összehajtható pc
Igazi ThinkPadek érkeznek AMD processzorokkal AMD Ryzen Pro processzorokra épülő T és X szériás ThinkPadokat jelentett be a Lenovo. A termékek vízválasztót jelenthetnek, a tervezőcég ugyanis először szállíthat "igazi" ThinkPadekbe CPU-kat.

Láthatatlan infrastruktúra az agilis adatközpontban A Lenovo második generációs Intel Xeon Scalable processzorokkal és Optane DC memóriamodulokkal frissítette ThinkSystem szerverekre épülő ThinkAgile integrált rendszereit. A szoftveralapú adatközpont h...
Közelednek a Lenovo ThinkBook S laptopok Kiszivárgott egy új márkanév: május végén érkezhetnek meg Európába a Lenovo új, 13 és 14 hüvelykes ThinkBook S laptopjai.
Az MNEB első szezonjának győztesétől is tanulhatsz a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémián Már elérhető a májusi órarned, ráadásul ezen a pénteken CS:GO nyílt nap is lesz!
Bivalyerős és korrekt árú telefont mutatott be a Lenovo Alig több, mint 200 000 forintért 12 GB memória és 512 GB háttértár jár.
Bemutatkozott a Lenovo Z6 Pro Négy hátlapi kamera, méretes akkumulátor, 27W-os gyorstöltés, csúcshardver és persze egy határozott árcímke teszi egésszé a kínai újdonságát.
Ryzen 3000 CPU kerül az új ThinkPad laptopokba Már online is felbukkant a Lenovo ThinkPad E495 és E595: mindkettőbe az AMD Ryzen 3000-es processzorai kerülnek.