Magyarország erőt adhat Európának

Valódi európai testvériségre van szükség, fontos, hogy Európa ne veszítse el a lelkét - mondta Trócsányi László igazságügyi miniszter, a Fidesz-KDNP EP-listavezetője a keresztény Európáról és Magyarországról szóló konferencián a Parlamentben csütörtökön.

2019. május 9. 22:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Guardian Orbánról: Az új EU-s vezetőknek nem szabad elfeledni a "tragédiát Európa szívében" Európának meg kell állítani a szégyent, nem kéne hagyni, hogy a saját pénzén számolják fel a demokráciát, az illiberális demokrácia önellentmondás Timothy Garton Ash történész erős véleménycikket ír...

Két hét sem kell és Irán átlépi a megengedett uránmennyiséget Teherán szerint Európának még van lehetősége megmenteni az atomalkut.
Lehet-e előrelépés az EU és Oroszország között fennálló viszonyban? Európának tárgyalnia és stratégiai párbeszédet kell folytatnia Oroszországgal közölte Emmanuel Macron francia elnök.
Macron két nőt szeretne a négy fontos uniós posztra Európának tárgyalnia kell Oroszországgal, "stratégiai párbeszédet" kell folytatnia vele - közölte Emmanuel Macron francia elnök az RTS svájci közszolgálati tévében kedd este sugárzott interjújában. A....
A Frontex vezetője szerint még évtizedekig számolnia kell Európának a fokozott migrációval Az uniós szervezet vezetője szerint viszont a politika nem szólhat csak a határvédelemről.
Mikor lesz háború Európában? DobrevOrbán-vita volt Európáról A DK politikusa nem a kormányfővel, hanem a Miniszterelnökség államtitkárával vitatkozott. Legalább abban kiegyeztek, hogy a másik szélsőséges.

Szijjártó: Magyarország az egyik legfontosabb uniós politikának tartja a bővítést Valamint Albániával továbbra is szorosan együtt akar működni az illegális bevándorlás megfékezésében.
Egész Európa nyögni fogja a kánikulát A Szahara felől érkező hőhullám miatt 40-45 fokos rekordmelegre számítanak több országban is.
Kulcsár Edina királynőként ragyogott - Talpig aranyba öltözött a szépségversenyen Kulcsár Edina aranyszínű ruhában jelent meg a Magyarország Szépe döntőjében.
Ő az ország legszebb lánya Nagypál Krisztina lett Magyarország Szépe 2019-ben, a showműsorral egybekötött verseny döntőjét élőben közvetítette vasárnap a Duna Televízió és a Duna World csatorna.
85 éves Székely Pál, Hegedüs Csaba felfedezője Meglehet, a Tuskirály, azaz az olimpiai, világ- és Európa-bajnok birkózó, Hegedüs Csaba nem került volna a fővárosba, ha Székely Pál edző nem olyan kitartó, és nem utazik le érte többször is Vas megyé...
Európa Játékok - Lobog a béke lángja, megkezdődött a versenysorozat A Dinamo Stadionban rendezett, péntek éjszakába nyúló megnyitóval hivatalosan is kezdetét vette a II