Annyira tetszik a Sharpnak a szenzorsziget, hogy kettőt is tesz egy mobilra

A Sharp már a tavalyi csúcsmobilját is úgy mutatta be, hogy két szenzorsziget van rajta, és ezen a metóduson az idei évben sem változtatnak.

2019. május 10. 16:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Visszatér a tévéivel a Sharp az Egyesült Államokba Sikerült megállapodni a "névbitorló" Hisense-szel, és teljes letámadást indít a cég Észak-Amerikában.

Friss hírek
Kitalálta a Huawei, hogyan válthatnák ki a Google Play áruházat A Huawei igyekszik felkészülni arra az eshetőségre, hogy végleg elveszíti a jogot a Play áruház használatára. Most kitaláltak egy B tervet.
Megcsinálták a szupervakcinát: egyszerre véd az influenza és a pneumococcus baktérium ellen Az évente együttesen több millió ember halálát okozó influenza és a pneumococcus baktérium ellen egyszerre hatékony védőoltást fejlesztettek ki az ausztráliai Adelaide-i Egyetem kutatói.
Sorra távoznak a mérnökök a Google-től, de még nincs ok a pánikra Az Apple-től és a Qualcommtól elcsábított, chipkészleteken dolgozó mérnökök távoznak a Google-től. Van, aki már megkongatná a vészharangot, azonban még nem ilyen rossz a helyzet.
Érdekes dolog derült ki a kutyatartókról Az ember genetikai összetétele jelentős mértékben befolyásolja, hogy az illető kutyatulajdonossá válik-e, vagy sem derült ki svéd és brit kutatók tanulmányából.
Új alkalmazást adott ki az "anti-Facebook", ami egyszer már nagyot szakított A TikTok nevű slágeralkalmazást készítő ByteDance ezúttal az online kommunikáció terén guríthat nagyot, ugyanis új alkalmazással álltak elő.
K&H: Jöhet a "láthatatlan pénztárca" A mindennapi pénzügyeket, például a vásárlást megkönnyítő megoldásokkal rukkoltak elő a K&H fejlesztői innovációs versenyére jelentkező startupok. A világ minden tájáról összesen 45 csapat nevezett többek között mesterséges intelligencián alapuló adatfeldolgozó alkalmazással, "láthatatlan" és különböző elektronikus fizetési megoldással.

Gombaöltönyben temették el Luke Perry-t A stroke-ban nemrégiben elhunyt Luke Perry-t egy speciális, biológiailag lebomló öltönyben temették el, mely részben gombákból készült. Perry márciusban kapott sztrókot és halt meg 52 éves korában. Te...
A Sharp folytatja a dupla noccsos szériát A Sharp Aquos R3 ismét nagyon csúcskategóriás, de sajnos sokkal nagyobb is lett, mint az elődmodell. Csak a dupla szenzorsziget maradt.

Top hírek:
Brutális erőt pakolt az Apple az új MacBook Prókba Az Apple frissítette a MacBook Prókat, a csúcsváltozat szokás szerint a valaha volt leggyorsabb almás laptop.
Nagy leleplezésre készül a MediaTek: jön az első 5G-s chipjük A tajvani MediaTek május végéig mutathatja be hivatalosan az új lapkakészletét, amiről állítják: nemcsak gyors, de okos is lesz.
Holtan találtak két tudóst a Spitzbergákon Holtan találták a Spitzbergákon (Svalbard-szigetek) két lengyel sarkkutatót. A kutatók egy meredek hegyoldalon jártak szerencsétlenül Európa legészakibb földterületén, a Norvégiához tartozó jeges-tengeri szigetcsoporton.
Fontos változás jön a YouTube-ra, másként látszik majd a feliratkozók száma A jelek szerint a Google is jobbnak látja, ha a "lájkok" számát a korábbinál diszkrétebben kezeli.
Már kongatják a vészharangot: sokkal durvább lehet a tengerszint-emelkedés, mint eddig gondoltuk Az eddigi becsléseket messze meghaladva akár két métert is nőhet a tengerszint 2100-ra egy új kutatás szerint.
10 dolog, amit nem tudtál a Ford Mustangról A népszerű sportkocsi sokak számára egyet jelent a hamisítatlan életérzéssel. De tudta-e például, hogy miért éppen így néz ki a logója, vagy hogy kié lett az első a kategóriateremtő járgányból?