Ez volt a baj Az Utolsó Jedikkel a Fallen Order írója szerint

A játékvilág egyik legelismertebb írója, Chris Avellone is elárulta a gondolatait a Star Wars franchise megosztó epizódjáról.

2019. május 11. 13:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Star Wars Jedi: Fallen Order - Az EA Play-en láthatjuk mozgás közben Eddig csak egy trailert láthattunk az érkező akciójátékból, azonban az EA rendezvényén már részletesebben bemutatkozik a sokak által várt alkotás.

Star Wars Jedi: Fallen Order - kiderült, mikor és hol láthatjuk majd mozgás közben Szerencsére nem is kell már olyan sokáig kibírnunk.
Switchre nem jön a Star Wars Jedi: Fallen Order Az EA közösségi menedzsere, Jay Ingram a Twitteren feltett rajongói kérdésre reagálva megerősítette, nincs terveben, hogy Nintendo Switch-kiadást kap a Star Wars Jedi: Fallen Order.
Star Wars Jedi: Fallen Order - a Respawn egyik fejlesztője mesélt egy picit a játékról A narratíváért felelős vezető megosztott velünk néhány fontos tudnivalót a sztoriról, illetve a játékmenetről.
Amy Hennig nem érti, hogy az EA miért állt elő hirtelen egy single player játékkal Az író reagált a Star Wars Jedi: Fallen Order bejelentésére, illetve a Visceral elkaszált Star Wars-játékáról is beszélt egy kicsit.
Nem lesz lopakodás a Jedi: Fallen Orderben Tegnap este egy látványos előzetessel mutatkozott be a Star Wars Jedi: Fallen Order, de a játékmenet egyes részleteit még mindig titkok övezik. Azt viszont megtudhattuk, hogy lopakodós elemekre nem sz...

Befutott a várva-várt Jedi: Fallen Order-előzetes Megérkezett a Respawn Entertainment kifejezetten történetmesélősnek szánt Star Wars-játékának, a Star Wars Jedi: Fallen Ordernek a bemutatkozó előzetese, amiben a játék főhősétől megtudjuk, hogy senki...
Kiszivárgott a Star Wars Jedi: Fallen Order posztere Talán csak órák kérdése, hogy többet is megtudjunk a Respawn várva várt Star Wars-játékáról, előtte viszont érdemes egy pillantást vetnünk annak első hivatalos poszterére. Minket már ez az egy kép is ...
Star Wars Jedi: Fallen Order - kiszivároghatott néhány részlet és a plakát Már tényleg csak néhány napot kell várnunk a leleplezésre, de ilyenkor szoktak beindulni a pletykák igazán.
Jótékonykodj és esélyed lehet egy Star Wars relikviára A jótékonysági tombola résztvevői közül valaki egy Mads Mikkelsen által aláírt Galen Erso játékfigurát vihet majd haza.
Leesett az állunk attól, ahogy valaki újragondolta a Star Wars ikonikus párbaját Darth Vader és Obi-Wan összecsapását ennyire brutális formában még sosem láthattuk.
Jön, jön, jön! Még három Star Wars film érkezését erősítette meg a Disney Sokak bánatára idén karácsonykor érkezik a Skywalkerek történetének utolsó Star Wars-mozija, amelyről már kiderült, hogy a Star Wars: Skywalker kora címet fogja viselni. Ám a Disney legutóbbi bejelent...