Ez volt a baj Az Utolsó Jedikkel a Fallen Order írója szerint

A játékvilág egyik legelismertebb írója, Chris Avellone is elárulta a gondolatait a Star Wars franchise megosztó epizódjáról.

2019. május 11. 13:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Csillagok háborúja és ajándék királyság 2019/07-es GameStarban Címlapon a Star Wars Jedi: Fallen Order, teljes játékunk a Kingdom: New Lands. Júliusban is 116 oldalon jelentkezik kedvenc játékmagazinotok.

Jedi: Fallen Order - változik a fénykard kinézete A Star Wars Jedi: Fallen Order játékmenetét figyelve nektek is feltűnhetett, hogy valami nem volt rendben Cal fénykardjával. Stig Asmussen elárulta, hogy a visszajelzéseknek hála átszabták a fegyver k...
Star Wars Jedi: Fallen Order - Íme a kibővített E3-as bemutató Az expón zárt ajtók mögött is bemutatták a játékot, az ott látott anyag végre hivatalosan is megnézhető.
26 perc a Star Wars Jedi: Fallen Orderrel Az idei E3-on már belenézhettünk a Star Wars Jedi: Fallen Order játékmenetébe, az EA Playen levetített 13 perc azonban csak a teljes demó fele volt. Most végre mi is megnézhetjük a bemutató teljes, ki...
Star Wars: The Rise of Skywalker - képregény-sorozat vezeti fel a finálét Négy képregényből tudhatjuk meg, mi történt a Star Wars nyolcadik és kilencedik része között, a füzeteken pedig a Marvel szakemberei dolgoznak majd.
Vörös-fekete rohamosztagosok jönnek az új Star Warsban A decemberben érkező Star Wars: Skywalker korában megújulnak az egyenruhák.

Na végre: megcsinálták Marty McFly légdeszkáját Franciaországban egy feltaláló élőben mutatta be az újdonságot, amivel az ünneplő tömeg feje fölött produkálta magát. Találkozik a Vissza a jövőbe és Star Wars: azonnal tesztelnénk mi is!
Itt a bizonyíték, hogy nemcsak harcolni, de forgalmat irányítani is simán lehet fénykarddal A Star Wars-filmekben brutális összecsapások eszközei ezek a fegyverek, de a való életben sokkal kedvesebb célra használják őket.
Már a második szezonja készül az élőszereplős Star Wars-sorozatnak A The Mandalorian jó eséllyel folytatódni fog.
Star Wars - Sith Trooper néven jönnek az új, vörös páncélos rohamosztagosok A Disney bejelentette, hogy a Star Wars: Skywalker kora filmben szereplő Sith Trooperek is ott lesznek a jövő heti San Diego Comic-Conon.
Star Wars ház és algacipő: 5+1 fura dolog, ami a Forbes Kanye West-cikkéből derül ki A rapper a harmadik legtöbbet kereső celeb, ennek kapcsán a Forbes írt egy hosszú cikket róla. Elolvastuk, hogy neked már ne kelljen!
Álomszereposztással gyilkol a Star Wars rendezője